Steeds in orde

Steeds de verwachte kwaliteit, service en snelheid.

Verwachtingen ingelost

Gebruiksvriendelijk Knappe design Prijs in verhouding Stiptheid in productie, verpakking, verzending en levering

Zeer goede kwaliteit, ietwat vreemde prijszetting.

Ik ben al jaren fan van Tadaaz. Ook de ophaalservice is fantastisch voor last-minute bestellingen. Ik raadde jullie om die laatste reden ook aan aan een vriendin in Brugge. Zij kreeg voor exact hetzelfde kaartontwerp voor +/- € 100 wel 70 kaarten, terwijl ik er maar 35 kreeg, waardoor ik me er een beetje ‘opgelegd’ voelde. Mogelijks een glitch in het systeem?

Perfecte service

Nadat ik een kleine fout maakte in mijn bestelling belde Tadaaz mij op om een correctie door te voeren hetgeen ik zeker apprecieerde.

très bien mais il manque quelque chose

Le site très facile d'utilisation surtout après avoir suivi les instructions. La création est très facile. La commande est très vite prise en compte et très vite envoyée. Par contre, il était indiqué dans la fiche informative du faire part que celui-ci serait accompagné de 2 cartons supplémentaires le tout relié par un trombone doré. Malheureusement, je n'ai pas reçu ses cartons supplémentaires ainsi que le trombone. Ce n'est pas spécialement grave mais bon .... Merci a vous quand même car mes cartons d'invitations ( faire-parts ) feront leur effet.

Snelle service en topkwaliteit!

Ruime keuze uit stijlvolle sjablonen voor elke gelegenheid! Het totaalpakket waarbij je ook bijpassende enveloppen kan bestellen, vind ik top! De levering was al na 2 dagen en de kwaliteit is gewoon fantastisch.

Snelste verzending

Dit jaar was ik wel héél laat om onze kerstkaartjes te maken. Gelukkig wist ik dat ik op Tadaaz kan rekenen om ze snel te leveren!

Heel vlotte service en mooi resultaat!

Prachtig resultaat en snel geleverd

Met veel complimenten van mijn klanten ..............................................................................................................

Geleverd op de juiste dag. Proper afgewerkt, degelijk materiaal. Goed ingepakt

Snelle, correcte en mooie uitvoering

Kaartjes werden vlot geleverd, ondanks de drukke periode. Overzichtelijke site om je kaartjes te personaliseren. Topservice!

Perfect zoals ik het besteld had

Mooie afwerking en op tijd gelevetd!!!

Heel tevreden!

Mooie, kwalitatieve afdruk

Kerstfoto werd mooi afgedrukt, kaartje van goede kwaliteit en de ophaalservice was zeer makkelijk

Steeds supersnelle en correcte service!

Ben heel tevreden over Tadaaz. Het 4de jaar op rij dat ik mijn nieuwjaarskaarten met fotocollage bestel: telkens heel snelle levering, mooi en kwalitatief drukwerk. Superadres!

Enorm veel keuze, alsook behulpzame klantendienst bij vragen

Heel veel reeds gemaakte kaartjes om van te starten, wat het makkelijk maakt om snel al van een ontwerp te kunnen starten. De verschillende soorten kleurenfolies maken het nog specialer, indien je daarvoor bent. Bij vragen omtrent ontwerp, is er een heel snelle en behulpzame klantendienst die al de vragen probeert te beantwoorden en je verder te helpen.

Mooie kwaliteit, jammer van de verzending

Ik heb een kalender en kerst kaarten voor het eerst gemaakt bij tadaaz. Ik was verbaasd over de mooie kwaliteit van de producten en zou dus zeker nogmaals gebruik maken van tadaaz. Het was alleen jammer dat er geadverteerd werd dat het voor kerst nog binnen zou zijn en toen ik wilde afrekenen er pas bericht stond dat dit met mijn producten niet zo zou zijn.

Goeie service

Kaartjes waren eerst helemaal nat door bpost. Gemeld aan Tadaaz, ze hebben ze opnieuw willen drukken. Dikke dank u wel

Bedankt om probleem direct op te lossen !

Levering was niet toegkomen bij ontvangst melding bpost ! Onmiddellijk werd actie ondernomen ! Perfecte service !

Parfait, rien à redire :)

Déjà 3 commandes de photos plexi sur socle en bois et j'en suis absolument ravie ! C'est un cadeau personnalisé parfait. Envoi rapide et exactement comme espéré à chaque fois ! Je recommande.

Zeer stipt. Correcte uitvoering

Snel en mooi

Vlot op de website werken

Super tevreden!

Barbara was enorm vriendelijk en heeft mij snel verholpen met een probleem. Kaartjes waren top en service nog beter, dikke aanrader!!

Prijs kwaliteit niet optimaal.

Is duur geworden ivm met vroeger. Formaten zijn niet duidelijk aangegeven en verwarrend. Postkaart is 1 cm groter waardoor op elke enveloppe 2 postzegels moeten ipv 1.

Prachtige afwerking en zelfs vroeger geleverd dan voorzien

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge