Volledig naar wens!

Heel tevreden van het resultaat. Mijn eerste proefdruk vond ik niet goed omdat het kaartje in een matte uitvoering was. Na het snel en correct advies van de klantendienst ben ik heel tevreden met mijn keuze!

We bestelden een weekje geleden bedankkaartjes voor de communie van onze jongste dochter. Er was een snelle correcte levering. Dus dat was goed. Het enige dat ik heel jammer vond.. we bestelden twee jaar geleden hetzelfde ontwerp voor onze oudste dochter, maar tegenover toen is de kwaliteit van het papier achteruit gegaan. De kaartjes van twee jaar geleden waren veel steviger en veel mooier van kleur omdat ze wat glanzender waren. Dus was toch lichtjes teleurgesteld toen ik ze langs mekaar legde..

Zeer goede service en mooie kwaliteit

Heel tevreden!

Mooi

Super mooi snelle bediening als altijd mooi dankjewel

Ik ben heel tevreden over Tadaaz

Alles tot in de puntjes verzorgd. We zullen ook nog de menu's en tafelkaartjes bestellen.

Geweldig!

Fijne communicatie, snelle levering, mooi materiaal, fijne klantenservice.

Alles was zoals we het besteld hadden. Ook levering was perfect.

Super tevreden met mijn bestelling in de avond besteld volgende morgen lag het al klaar om opgehaald te worden

Super gewoon. Prachtige ontwerpen

Makkelijk zelf te creëeren

Het is redelijk eenvoudig om zelf je kaartje te ontwerpen. Bij het eindresultaat vind ik echter moeilijk leesbaar (kleine witte letters op lichter achtergrond). Op scherm was alles goed leesbaar.

Mooie kaarten, goeie service

Gratis proefdruk kunnen bestellen, kaartjes zeer mooi afgewerkt. Bij definitieve bestelling was de levertijd uitgesteld, gebeld met klantendienst omdat we de kaartjes toch dringend nodig hadden omdat het om geboortekaartjes ging. Persoon aan de lijn alles aan gedaan en de kaartjes alsnog de dag erna mogen ontvangen! Veel positieve reacties op ons ontwerp. Dankjewel!

mooi afgewerkt resultaat

t was effe zoeken om onze uitnodiging naar wens te krijgen, maar t was toch goed gelukt

Vlotte verwerking

Goede service en zeer uitgebreide keuze!

Sneller geleverd als gezegd, dus goed

Vlotte afhandeling en verzending

Ik kreeg mijn bestelling al de volgende dag geleverd. (uitnodigingen vormsel)

Topservice!

Wij hadden glazen potjes met badzout besteld. Jammer genoeg was 1 potje stuk, er werd meteen een nieuw verstuurd! Zeer vriendelijk en behulpzaam!

Schitterend

Alles mooi ingepakt. Heel snelle service en levering. Producten zelf zijn volledig conform er wat op de site staat. Dank u tadaaz

Fabuleus!

Correct, snel, mooi, dik in orde!

Goede ervaring.

Goede ervaring. Datum van versturing was wel niet correct. Dus even spannend of het er op tijd ging zijn.

Top producten in 1 kartonnen doos!

Het bestellen ging heel vlot. Duidelijke instructies hoe we alles moesten doen. Bij de levering hadden we een heel gelukkig kind dat naar zijn bedankjes aan het staren was. Zo mooi om te zien.

Met zorg verzorgd en met kwaliteitspapier gedrukt en snel bezorgd in een juiste verpakking

Vlotte levering mooi product

Veel keuze uit ontwerpen en gemakkelijk te bewerken . Snelle levering .

Een echte aanrader!

De kers op de taart

Goede service, mooie producten.

Délai rapide mais petit accro d'impression dans une photo

Parfait pour ce qui est du délai et de l'interaction. Nous avons eu juste un trait noir de 0,5 cm sur une de nos photo, trait noir présent au même endroit sur tous les faire-parts : une mauvaise tête d'impression ?

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge