UITSTEKEND!!

Heel tevreden van de service,verzending,... Alles was mooi verpakt, ordelijk, verzending was ook heel snel. Had een 1ste bestelling gedaan waardoor ik een foutje ontdekt had. Heb toen zo snel mogelijk gebeld, de stickers waren al klaar en meegegeven met de koerier en dat al binnen de 12u. Heb toen contact gehad met een medewerkster en heeft me super goed geholpen. Heb ook direkt een voucher teruggekregen van de prijs van de stickers om nieuwe te bestellen!! Zeker een TOP service.

Super kwaliteit en toffe ontwerpen

Vlotte afhandeling : de uitnodigingen kwamen sneller dan verwacht. Prima kwaliteit : sterk papier, dus kreukvrij. Telkens weer vernieuwende en mooie ontwerpen.

Extrêmement ravie !

Produits de bonne qualité, très bon rapport qualité/prix, envoi éclair. Parfait !

Logge firma

Geen bereidheid om mee te denken Ontwerp kan enkel met blauw kwastje gekocht worden omdat dit ‘ 1 sku ‘ is in het systeem Je moet apart de beige kwastjes bijkopen Komt alles binnen, zitten gewoon de beige en blauwe kwastjes apart verpakt en elk apart gepikt in het magazijn => klant gewoon dwingen om onnodig geld uit te geven politiek rond het logo is gewoon belachelijk zelf indien je wil bijbetalen mag het er niet af bij concurrenten kan dit wel en daar zal ik in de toekomst wel bestellen tadaaz komt tof en flexibel over maar toont zich als een ambtenaar en logge stugge firma de belachelijkste accessoires en sluitzegeltjes toevoegen kan wel maar een kwastje moet je dubbel in een andere kleur bestellen gewoon belachelijk

Heel snelle verzending alles was aangekomen na 2 dagen en supermooi

Wat teleurgesteld in de kleuren

Ik heb onlangs een 1 x Aluminium fotopaneel met eigen foto en tekst 20x15 cm besteld, van het fotopaneel in aluminium is er niets op aan te merken, maar de foto ziet er veel lichter uit als origineel, en de kleuren zijn ook anders. Wat heel jammer is, want die zal ik niet uitzetten. Voordien heb ik uitnodigingskaarten besteld, en die waren heel goed.

Uiterst verzorgd en zeer tevreden.

Het is aan iedereen aan te bevelen.

Alles mooi op tijd ontvangen, ik heb zeer veel positieve reacties gekregen van de uitnodigingen. Super bedankt.

Mijn laatste bestelling is vlot afgehandeld geweest. Correcte levertijd. Kaartjes waren zeer mooi afgewerkt. Exact als op de foto online.

Top ontwerptool

Heel handige en leuke tool om je kaartjes te ontwerpen! Ik ontwierp mijn "eigen" communiekaartjes door louter enkele kleine dingetjes aan te passen aan een standaard Tadaaz-ontwerp. Ik koos ook meteen leuke geschenkjes en de bijpassende stickers. Zeer snelle levering! Wat de bedankingskaartjes betreft, vond ik niet meteen mijn ding tussen de standaard ontwerpen. Dan maar zelf aan de slag gegaan. Heel gebruiksvriendelijke omgeving! Het enige wat ik een beetje miste, is de optie om bepaalde zaken uit een (al dan niet eigen) ontwerp te kopiëren naar een nieuw ontwerp. Maar sowieso zeker een aanrader!

Super produit

Bonne qualité beau produit beau résultat et envoie très rapide! Deuxième commande et pas déçue

Alles tot in de puntjes goed en goeie kwaliteit

Precies wat we wensten!

Heel mooie uitnodigingen. Zeer snelle levering en uitstekende klantenservice.

In mineur

Ik plaatste op Vrijdag 29/03 mijn bestelling voor de geboortekaartjes. Echter kreeg ik geen bevestigingsmail van mijn bestelling toen deze klaar was. Toen ik zelf contact op nam met de klantendienst op Dinsdag 02/04 kreeg ik van een behulpzame dame die zich excuseerde het antwoord dat er om onbekende reden iets mis gelopen is met de bevestigingsmail van mijn bestelling die klaar ligt. Gevolg dat ik mijn kaartjes pas 5 dagen na de geboorte had en deze bij de mensen waren +-7 dagen later. Zeer jammer dat ik deze ervaring heb en dat bij mijn eerst kindje die het speciaal maakt! Verder tevreden over de kwaliteit en druk :)

perfect

alles vlot verlopen

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, snelle levering.

Wij zijn zeer tevreden en zouden iedereen aanraden.

Zeer mooi afgewerkt .

Mooie duidelijke foto's

Gemakkelijk om te bestellen en snelle levering!

top bestelling

netjes optijd bezorgt zoals afgesproken , en met zorg gebracht door bpost

Snelle levering en voldoet aan verwachtingen

Gebruiksgemak website, maar verwarring tussen ontwerp en bestelling is snel gebeurd; was niet helemaal duidelijk dat ontwerp nog niet was opgeslagen/in winkelmandje zat Snelle levering Product voldoet aan verwachtingen Hebben nog niets besteld met foto's, wel met tekst, dus daar kan ik niets over zeggen

Goed mooi ontwerp

Veel keuze tussen de ontwerpen, wel best op de computer ontwerpen en niet op GSM. Dan lukt het niet goed.

Alles was tijdig klaar en goed verzorgd. Voor een 1ste bestelling alleen maar positief!

mooie geleverde kwaliteit

De kaartjes werden heel snel geleverd (2 dagen). Wel jammer dat het lang wachten was op de proefdruk (1 week).

Goeg ontvangen!! Mooi kwaliteit!!

Heel mooi kaartjes!!

Gr P de Brieylaan 17