uitstekende kwaliteit en support!

heel blij dat ik zo goed werd geholpen toen ik een vraag stelde via mail, en heel tevreden van het resultaat van mijn kaartje

Tevreden!

Het was niet de eerste keer dat ik bij Tadaaz heb besteld, ik vind het makkelijk om te gebruiken, mooie ontwerpen, snelle levering/afhaling en bovenal een prachtig resultaat.

très contente

Produits fidèles à la description, de très bonne qualité. Ravie du rendu finale avec les étiquettes. Merci pour la rapidité d'envoie. Très bien emballé.

Heel goede service!

Snelle verwerking, goede service en goede kwaliteit!

Schitterend

Zeer mooi Goede communicatie Heel vriendelijk

Super impression et rapide !

Zeer mooie uitnodigingen

Zeer vlotte afhandeling en zeer mooie uitnodigingen zoals gevraagd

Geweldig!

Leuke producten, die er uitzien zoals op de website. Kwalitatieve afwerking. Snelle levering en GEWELDIGE service. Zeer vriendelijke medewerkers. Tadaaz is ondertussen een vanzelfsprekendheid geworden bij het maken van uitnodigingen en dat zal niet veranderen!

Gemakkelijk een bestelling te plaatsen en snelle correcte levering

Vlug en volledig in orde

Ontdekt via mijn dochter , was compleet verrast welke vlugge mooie service ze hebben , zeker een aanrader

Kaartjes zijn prachtig!!!, snelle service!

Zeer snel en kwalitatief

Onze bestelling was zeer snel klaar. De kaartjes waren zeer kwalitatief gedrukt, alsook een realistische weergave op de website

Mooie labeltjes gemaakt

Heel leuke kleine labeltjes gemaakt zeer stijlvol gaan schitteren aan de bedankjes binnenkort op mijn zoon zijn vormsel

Vlug geleverd was in orde!

Topservice

Snelle levering en alles prima

Parfait

Service ultra rapide, Qualité parfaite, Je suis ravie et je recommande vivement.

Mooie bedrukte potjes

Mooie bedrukte potjes, wel wat kleiner dan het lijkt op de foto

Perfect in orde!

Het maken van een uitnodiging ging vlot en was helemaal uitgevoerd zoals gedacht.

Snelle levering van onze trouwkaarten en super mooie kwaliteit. Wij waren zeer tevreden.

Très bonne impression de la photo

Impeccable sauf réception

Vlotte opmaak en mooi resultaat !!!!

Leuk om zelf het kaartje te maken met een mooi resultaat.

Zeer klantvriendelijk

Bij verzending was het flesje met geurende olie uitgelopen. Nog dezelfde dag werd kosteloos een nieuw exemplaar opgestuurd. Van een snelle en goede service gesproken.

La qualité est juste au top je suis vraiment ravie

Uitstekend en snelle levering

Uitstekend en snelle levering

La perfection !

Tout est parfait, de la création à la qualité du papier. Vraiment merci pour ces invitations magiques !

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge