Rapide et efficace

Rapidité d’envoi et commande correspond à nos attentes !

Super snelle service en zeer tevreden van mijn product

Parfaitement parfait

Qualité impeccable, livraison rapide.

Achat ronds de serviette et pancarte

Je suis ravie de mes achats. Super qualité. Je recommande Tadaaz.

Excellent service rapide!

Nous avons bcp apprécié le service proposé et la qualité des cartons d’invitation, de très bon goût. Processus très rapide.

Perfect!

Gemakkelijk ontwerp, snelle levering en top kwaliteit!

Satisfaite 100%

Faire-part pour le baptême de mon Loulou original. Satisfaite de la qualité du produit.

Rapide de qualité

N’hésitez pas à commander. Un site fiable et professionnel. Je recommanderai

Snelle service en goede kwaliteit

Snelle service en goede kwaliteit

Articles de qualité et rapidité d'expédition

Jai tout fait sur votre site. Tout est bien expliqué et la personnalisation des faire-parts est conviviale et intuitive. J'ai pu faire exactement ce que je voulais. La possibilité de commander des échantillons est très appréciable. La qualité est top. L'envoi est rapide et bien emballé. Tout a été livré en parfait état.

Snelle correcte service.

Snelle levering en mooie uitnodiging

Altijd perfect en snel geleverd

Prachtige uitnodiging, super van kwaliteit, helemaal fan

Mooie uitnodigingen

Super mooie uitnodigingen voor de communie van de dochter

Ik had een klacht over een bepaald product en Lisa had ons direct geholpen, uitstekende klantenservice.

Telkens weer dik in orde, snel en vooral mooi…

Snelle persoonlijke service, mooi kwaliteit

Snelle persoonlijke service, mooi kwaliteit

super

Bedankt voor de goeie service prachtig resultaat, snelle levering

Super mooie uitnodiging

De uitnodigingen zijn super mooi, van goede kwaliteit. Wij hebben geen proefdrukje genomen maar direct de uitnodigingen besteld op goed geluk en dit is meer dan 100% meegevallen ze zien er echt uit zoals op de computer. Wij bestellen zeker nog eens op de website.

Super joli et rapide

Déjà la deuxième fois que je commande chez vous. Très bon service!

Heel mooi en toffe creaties

Mooie creaties = veel keuze Goede kwaliteit Snelle levering

Mooi, prima levering, top service!

Snelle levering, mooie kwaliteit, top service via whatsapp.

Ruim aanbod, perfecte afwerking én correcte levering

Alles naar wens verlopen

Ik had ze iets groter verwacht.

Had de kaartjes iets groter verwacht zodat de tekst ook iets groter was

Service ultra rapide et conforme à nos attentes !

De la réalisation à la réception de nos faire-parts, tout s'est déroulé de manière intuitive, simple et efficace. Service excellent !

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge