Heel blij met mijn bestelling

Heel blij met mijn bestelling bij jullie Nog een besteling gedaan voor de 2 keer

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

Eenvoudig eigen ontwerp gemaakt. Besteld en snel ontvangen en dit alles naar tevredenheid.

Parfait !

Commande livrée en moins de 24h, du jamais vu !!!

Tevreden

De tekst op het plaatje bij de droogbloemen is een beetje tegengevallen. Het lettertype is mooi maar het is te licht gedrukt, moeilijk zichtbaar om te kunnen lezen. Verder was alles naar wens!

Rapide et de bonne qualité!

Nous sommes très satisfaits des faire parts commandes pour la naissance de notre fils ! Très beaux et de bonne qualité !

Volledig

Volledig uitgevoerd zoals aangegeven

Altijd correct

Bestelling steeds vlot ontvangen en producten mooi en verzorgd opgestuurd

Prachtige kwaliteit en snelle levering!

Mooi

Mooi maar de druk was toch niet 100% zuiver. Hopelijk met het wassen dat het nog goed komt? Er was een zwarte vlek dat wat uitgelopen was.

Service rapide, belles créations!

Nous avons trouvé nos invitations via Tadaaz et malgré un problème d’impression sur une partie des invitations, une réponse très rapide et une réactivité de réimpression et d’envoi plus qu’exceptionnelle! Aucun regret d’avoir fait confiance à l’équipe de Tadaaz pour nos invitations!!

Wij twijfelden in het begin tussen 4 kaarten en dan toch de keuze gemaakt van blauwe kaart met gouden letters. We konden niet wachten ze te ontvangen en dat gebeurde heel snel. Pakketje open kaart bekijken en waaauw die zijn zo mooi. Dit krijgen we ook steeds in opmerking als de gasten ze openen. wat ook aangenaam was wij hebben 3 extra kaarten meegekregen. Zal zeker nog op tadaaz bestellen want kwaliteit en afwerking plus service voor die prijs vind je niet overal want ik kreeg al 5% op communie kaarten en heb nog bon van 10% extra gekregen voor de bedankjes

Positief,mooi,afgewerkt snel

Perfecte service, mooi afgewerkt,snel geleverd, enkel positieve ervaring, jullie zijn top,doe zo verder

Zeer goede kwaliteit van uitnodiging! Altijd tevreden! Ik blijf bestellen bij jullie!

Een fantastische ervaring

De bestelling was vlot geplaatst en supersnel geleverd.

Jolis faire parts mais texte pas droit

Jolis faire-parts, de bonne qualité, arrivés vite et bien emballés mais dommage que le texte sur les cartes ne soit pas droit. :(

• Nous recommanderiez-vous? Non

Prachtig

Prachtige afwerking

Top !

Heel snelle verzending. Mooi verpakt. Altijd snelle respons bij vragen.

Snel en mooi!

Ik kon via de website heel gemakkelijk mijn design ontwerpen en het bestellen verliep ook heel vlot. Het pakketje was hier binnen enkele dagen wat me heel blij maakte! Het langste bloemetje van mijn boeketje droogbloemen had wel geplooid gezeten waardoor het nu niet supermooi meer rechtop staat maar daar kan ik wel mee leven want voor de rest was het helemaal top!

Heel mooie uitnodiging!

Vlotte verzending, mooi verpakt en heel tevreden over de kwaliteit van de uitnodigingskaartjes.

2de keer goede keer

De kwaliteit van de geleverde uitnodigingen is zeer goed. Het is alleen spijtig dat de geleverde uitnodigingen de eerste keer niet goed waren, omdat de tekst op de voorkant ontbrak. Hierdoor hebben de uitnodigingen niet op de door ons gekozen datum kunnen verspreiden.

Zeer mooie kaartjes. Snelle levering

Magnifique!

Produits de qualité ! Conforme aux descriptions. Très contente de la commande effectuée (faire-part, bouquet de fleurs séchées,...)

Alles super!

Mooie producten en correcte levering!

Topkwaliteit met snelle levering

We bestelden onze uitnodigingen bij jullie. Wat een mooie goudopdruk en stevige kwaliteit. Had de verwachtingen overtroffen. We kregen melding dat er latere levering mogelijk was maar sneller kon echt nie. Woensdag avond besteld en vrijdag ochtend geleverd!!

Snelle service en mooi verpakt

Ik heb al enkele keren bij tadaaz besteld. Alles is steeds mooi verpakt en alles wordt steeds snel verstuurd. De producten zijn steeds van een goede kwaliteit.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge