Super leuke kaartjes

Snel geleverd, mooie keuze in kaartjes enz.

très très bon site je recommande à 100%

Très très surprise ! Magnifique qualité de mes invitations, envoie super rapide, site avec énormément de choix et facile à utilisé pour ses propre réactions de cartes, invitations etc. Je recommande à 100% !

Alles heel mooi verpakt en inorde

Snelle levering, kwaliteit top!

prima service

Vlotte en vlugge levering Aan telefoon zeer vriendelijk en hulpvaardig

Excellente impression

Super faire par recu dans les temps merci

Zeer goede ervaring

Altijd mooie afgewerkte producten. Heerlijk om bij jullie te bestellen. Alles top en vlug geleverd.

Goede, snelle service

Exact wat ik zocht, snel en correct geleverd.

Bestelling niet toegekomen

Ik heb begin februari extra uitnodigingen besteld en deze zijn nog steeds niet geleverd. Ik heb hier over ook geen melding gekreGen.

Vlotte service!

Geboortekaartjes besteld en de dag zelf nog kunnen ophalen!

Uitnodiging op maat

Aangename site, gebruiksvriendelijk en voor ieder wat wils.

Een heel gemakkelijke en leuke site

Alles was ok!

Alles heel,vlot verlopen zoals beschreven op de site.

Snel en perfect

Gemakkelijk om een persoonlijke touche te geven aan een voorgesteld basisproject. en snelle levering

Te lang moeten wachten

Mooi geboortekaartje maar te lang moeten wachten.

Snel geleverd (dag na de bestelling). Helaas bij thuiskomst nergens te vinden (op moment van levering was ik niet thuis). Klacht ingediend. Na 2 weken pas uitsluitsel gekregen. Als klant was ik dus de dupe van het feit dat het pakket niet in ontvangst kon worden genomen. De uiteindelijke oplossing was wel positief nl. een nieuw pakket ontvangen zonder opnieuw te moeten betalen.

Mooie afwerking

Foto op stickers super geslaagd

Juste parfait

Parfait

super service

facile a utiliser

Top service!

Volgens mij de goedkoopste website waar je zelf een kaartje van nul kan ontwerpen en ook een proefdruk kan vragen. Levering al de dag nadien! We moesten helaas onze geboortekaartjes een 2e keer bestellen omdat we een typfout hadden gemaakt in ons rekeningnummer, en toen werd er zelfs extra moeite gedaan om de levering op zaterdag te laten plaatsvinden (jammer genoeg zijn ze blijkbaar blind bij bpost en kwam het pakketje toch pas op maandag toe). Enig minpuntje dat ik kan bedenken: jammer dat je bij sommige stickers/labels enkel een foto kan uploaden en geen tekst.

Jammer van de tekst op de achterkant

Ik had een rond kaartje en toen ik mijn kaartje maakte op Tadaaz was het sjabloon vierkant waardoor ik alles qua text kon schrijven. Ik dacht, dit past zich automatisch wel aan. Toen het kaartje toekwam was het onderste tekstgedeelte van het kaartje half verdwenen. Ik wist dat ik voor een rond kaartje koos maar het is jammer dat je bij de bewerking dan geen voorbeeld krijgt hoe het er zal uitzien. Ik heb uiteindelijk stickers gekocht en de achterkant overplakt en de tekst zelf afgedrukt en er op geplakt. De voorkant van het kaartje is prachtig, alleen jammer van de tekst op de achterkant. Rekening mee te houden blijkbaar.

Gemengd

Ik had een flesje besteld met geurstokjes . De sticker ging niet recht maar gelukkig zaten er nog bij en kon ik het opnieuw doen! Maar ik denk niet dat dat de bedoeling is ?

Altijd een beetje op het nippertje in het bestellen daarom even extra checken of het mogelijk was in de vm klaar te zijn; werd meteen geregeld. Vond ik ongelooflijk dat dat kon...

Simple, rapide, rapport qualité/prix correcte

Facile à créer, rapide d’impression et d’expédition. Belle qualité de produit et beaucoup de choix.

Uitstekende service

Uitstekende service