Super rapide

Juste dommage que la bande pour coller n’est pas sur le rond de serviette…

Tijdig en mooi, origineel ontwerp

Perfect voor op de verjaardagstaart

Veel keuze, gemakkelijk te personaliseren, snelle levering, en echt fantastisch mooi

Heel goede service

Hele mooie kaartjes en super service gekregen

Snel en kwalitatief materiaal

Ik bestel al meerdere jaren van tadaaz. Altijd heel tevreden.

Nog niets ontvangen

Hallo, Ik heb tot op heden nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Mvg,

Product was perfect zoals verwacht

Goede kwaliteit en leuke mogelijkheden om je product te personaliseren.

top!

mooie stijlvolle kaartjes en supersnel geleverd

Heel mooi

Zowel de kleuren als het lettertype waren heel mooi

Magnifique faire-part de très bonne qualité

Site facile d'utilisation, beau choix, produits de qualité et d'une belle finition.

Perfect!

Alles dik in orde: de afwerking, de levering, de verpakking en het resultaat Dank u wel!

perfect

vlotte levering, goede afwerking, kleur zeer mooi

Envoie rapide

Contente de ma commande

Kon beter

Meerdere malen nagekeken, naam op sticker staat niet in het midden. Telkens verschoof deze weer.

Vlot, correct en stipt.

Supersnel geproduceerd en geleverd, mooie kaartjes, gebruiksvriendelijke interface voor ontwerp

Ontwerp ging goed dankzij de zeer gebruiksvriendelijke en volledige interface. Kaartjes zijn erg mooi en volledig zoals het ontwerp. Prijs gezien de zeer kleine hoeveelheid (12 stuks) zeker ok. Erg snel gemaakt (1 dag) en de dag erna al geleverd. Op een paar kaartjes is er een kleine afwijking in de drukhoogte waardoor een woord er net niet volledig op staat, vandaar de 4,5 sterren, maar al bij al erg tevreden!

Snelle en vlotte levering

De producten zijn van mooie kwaliteit

Goede kwaliteit, snel geleverd

Mooie kaartjes, perfect drukwerk!

Drukwerk en afwerking zijn echt top!

Perfect resultaat en snelle levering!

Zeker voor herhaling vatbaar.

Ik had een foutje gemaakt en ze hebben mij fantastisch geholpen hiermee. Nogmaals bedankt!

De uitnodigingen zijn heel mooi. De kaarsjes zijn super verpakt. Allemaal apart ingewikkeld in papier. Ik ga nog bestellen.

Cartes invitaction

Facile, pratique, bonne impression, rapide. Le seule point negatif c'est l'obligation de faire 10fois chaque invitation, car j'aimerais faire de diferents modeles et je devrais payé à chaque fois 10 meme si j' avais besoin de 4.

Parfait

Impression et envoi rapide. Exactement le modèle que je voulais

Qualité au rendez-vous

Le résultat et la qualité de nos impressions est plus qu à la hauteur de nos attentes.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge