Prima ervaring!

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling! Steeds zeer tevreden van jullie werk!

Correcte levering en kwaliteit waar we aangenaam.van verrast waren!

Wat zitten we op hete kolen onze knappe uitnodigingen en cadeautjes uit te delen voor onze dochter haar Communie! Tadaaz= kwaliteit en service onder 1 dak!!

Fantastisch alweer

Beste, Na een eerste ontwerp en proefdruk waren we helemaal overtuigd. Bestelling geplaatst en de uitnodigingen zijn ondertussen de deur uit. Al enkele complimenten gekregen met de mooie en leuke uitnodiging. Het begin van een geslaagd feest in zicht dus. Bedankt Paul en Bart

Een leuke cadeau

Een top idee voor een chocotof liefhebber

Quelques soucis vite réglés, top!

J’ai commandé un échantillon de faire-part, celui-ci est arrivé mal imprimé. Un nouvel échantillon m’a directement été renvoyé, celui là étant correct. Même souci avec ma commande, mais les faire-parts m’ont directement été renvoyé correctement imprimés avec même un nombre supplémentaire! Le service après vente est au top et à l’écoute !

zeer goed

Zeer goede bedrukking en snelle levering. Dank je

Tevreden

Mijn geboortekaartjes zijn prachtig zeer blik Lee dank je wel

Mijn bestelling ging verloren...

Ik plaatste mijn bestelling en ontving meteen een bevestigingsmail en de volgende dag ook een pro forma factuur. Toen ik nadien 8 dagen lang niets meer vernam, nam ik telefonisch contact op. Mijn bestelling was wel degelijk aangekomen bij Tadaaz, maar was om onduidelijke reden blijven liggen. Mijn bestelling werd meteen weer in productie geplaatst en in ontving alles met de post een dag of 3 later. Van de kwaliteit van mijn bestelling kan ik niets zeggen: die was naar goede gewoonte echt top! Ik ben er zeker van dat er een menselijke fout gebeurde en zal in het vervolg weer bij Tadaaz bestellen. Ik had echter wel gehoopt dat er een kleine tegemoetkoming zou komen vanuit Tadaaz. Dat was blijkbaar teveel gevraagd, wat ik als trouwe klant toch betreur.

Qualité top rapide

Heel mooie uitnodiging

Makkelijk om te maken! Overzichtelijk.

Ik 1 woord geweldig

Zeker voor herhaling vatbaar Super goede kwaliteit en super snel geleverd

Zeer snelle verwerking/levering

Snel geleverd, gebruiksvriendelijke configurator en mooie templates

De configurator is zeer gebruiksvriendelijk en bevat mooie templates. Het bestelproces is helder, en de kaartjes worden snel en zonder fout geleverd. Niet de eerste keer dat ik via Tadaaz bestel, en zeker niet de laatste!

carton remerciement mariage d'une belle qualité

j'avais fait plusieurs essais et demandé 1 échantillon, finalement j'ai commandé ma dernière création et c'est un réel succès. Très belle qualité, format original. Je n 'ai reçu que des compliments

Perfect drukwerk maar de levering was een ramp !

Moe gedrukt maar het pakket is bijna 2 weken onderweg geweest via Mondial Relay (en uiteindelijk aangekomen in een ander afhaalpunt dan gevraagd). Reden was dat het gewenste afhaalpunt gesloten zou zijn, wat helemaal niet het geval was .... misschien eens een andere partner voor de leveringen overwegen ??

Très content

Contact et qualité d’impression super !

Na het plaatsen van mijn bestelling,hadden we een foutje ontdekt De volgende dag hebben we telefonisch contact gehad,geen enkel probleem samen alles overlopen en drie dagen later ontvangen Super service

Choix et efficacité

J'ai apprécié la panoplie de faire-part proposés et j'ai trouvé mon bonheur assez rapidement. De plus, l'outil pour personnaliser le faire-part est facile à utiliser sur un PC. Et une fois le travail terminé, ils me sont parvenus 3 jours plus tard. Donc très rapide! La qualité est au rendez vous. Rien à dire.

Rapide et efficase

Impression pour des faire-part de naissance. Le service après vente Tadaaz a été très rapide et de bon conseil. J'avais des doutes sur les finitions et le montage du fichier print.

Rapide et efficace

Produit reçu très rapidement et conforme à la commande

Rapidité et qualité

Rapidité d'impression, qualité d'impression, choix dans les possibilités de modèle. Juste dommage de ne pas pouvoir personnaliser le texte par petite quantité mais j'ai donc rédigé le texte à la main.

Super goede ervaring. Heel mooi en snelle service!

Tip top in orde

Aangenaam verrast hoe vlug ik mijn bestelling had en hoe mooi alles was. Het was om cadeau te doen maar had graag zelf gehouden. Bedankt

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge