Tip top in orde

Aangenaam verrast hoe vlug ik mijn bestelling had en hoe mooi alles was. Het was om cadeau te doen maar had graag zelf gehouden. Bedankt

Goede levering naar Frankrijk

Ik kon mijn pakketje volgen en de klantenservice was ook top

Vlugge en perfecte aflevering

Zie hierboven

Willen maar niet kunnen?

In het verleden bestelde ik uitnodigingen en die waren top. Nu bestelde ik een kaars met bedrukking. Maar hier werd gewoon een sticker opgeplakt ipv opgedrukt. Het was een ronde kaars met een sticker en die had ongeveer een afmeting van 5 x 3 cm. De bedrukking op de sticker was 2 x 3 cm. Sticker was er ook niet recht op geplakt. Vond het een beetje “willen maar niet kunnen”. Beschamend om zo iets te moeten afgeven. Jammer, ik had er veel meer van verwacht. Waarom is niet de hele sticker bedrukt? Andere keer beter, want de kaartjes van destijds waren wel super goed.

Duur

Spijtig dat bij zo'n grote bestelling de verzendkosten niet gratis zijn. Ontwerpmodule niet gebruiksvriendelijk

Snelle service en prachtige kwaliteit

Onze huwelijksuitnodigingen werden al 2 dagen na onze bestelling geleverd. Ze zien er prachtig uit en we hebben er al heel veel complimenten over gekregen. De kwaliteit is ook SUPER.

Goede afwerking en vlotte service!

Top! Ook de afhaling in Brugge is goed geregeld.

Super service op alle vlakken

Toppue!

Toppie!! Precies zoals beschreven en op afgesproken tijdstip geleverd. Voor herhaling vatbaar!

Heel tevreden.

Ik had achteraf nog een correctie te doen en de dame aan de telefoon heeft mij goed verder geholpen

Super mooi product en snel geleverd!

Mooie kaart met vlotte levering

Proefdruk gevraagd. De print kwaliteit is geweldig. Het kaartje heeft mooie heldere kleuren zonder fouten in de print. Van de vouw kwaliteit zijn we niet onder de indruk. Het kaartje is schuin gevouwen en een stuk van de zijde is door gesneden waardoor een gat in het kaartje zit bij openvouwen. De levering verliep daarentegen ook wel weer vlot zondag besteld. Woensdag al in huis.

Vlotte werking van ontwerp , Vlotte verzending. Mooie kwaliteit

snel en kwalitatief

Order volgende dag verwerkt en snel door de post bezorgd. Kwalitatieve kaartjes en enveloppen, mooi ontwerp en resultaat.

super service

ik ben niet zo'n computer wizzard, maar met de online hulp, kon ik ons trouwkaartje toch gemakkelijk zelf ontwerpen. Na 2 dagen staken mijn kaartjes en enveloppes als in de bus. Toen ik zag dat er een fout op de achterzijde stond, stuurde ik direct een mail en deze werd vrij snel direct beantwoord. 2 dagen later zaten de perfecte kaartjes in de bus. bedankt Tadaaz voor de super service!

Heel goed...snelle service, goede hulp via Messenger....mooie kaarten

Parfait!

Nos cartes personnalisées sont arrivées exactement comme nous les avions imaginées.

Heel overzichtelijke site, producten zijn exact hoe ze worden omschreven.

Ik kocht stickers en labels, bij de labels komen ook touwtjes, om deze aan het doopsuiker vast te maken. Mooie geboortekaartjes, ik nam de ovalen geboortekaartjes, tevreden over het resultaat. Enige minpuntje, bovenaan wou ik de naam van mijn dochtertje in het Arabisch, helaas stond de naam er niet volledig op. Nog thans stond deze er wel volledig op in het voorbeeld bij het ontwerp online. Maar over het algemeen heel tevreden, ik zal tadaaz in de toekomst zeker nog raadplegen voor feestjes etc...

super

super!

mooi!

Super mooi resultaat! Helemaal zoals verwacht. Snel geleverd!

vlot, stijlvol en efficiënt

Mooie layouts ter beschikking met voldoende ruimte om er iets persoonlijk van te maken. Snelle levering en mooi resultaat.

professioneel en hulpvaardig

Snelle reacties als ik hulp nodig had. Vlotte levering. Heel tevreden.

De kwaliteit van de kaartjes was uitstekend. Zowel de kaartjes als enveloppen waren zorgvuldig verpakt voor levering.

De gepersonaliseerde placemat is prachtig

Perfecte service en heel vriendelijke telefonische ondersteuning. Een absolute aanrader!

Mooi gedrukte uitnodigingen.

De uitnodigingen waren makkelijk te maken, zijn mooi gedrukt op kwaliteitsvol papier en zijn mooi met zorg verstuurd.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge