Fijne service en echt volgens verwachtingen

Enkel het knutselen vergde de nodige skills en verfijning maar ook wel verwacht niet de simpelste keuze geweest. Maar echt mooi resultaat en fijne service en ondersteuning waar het telt.

Heel mooie uitnodigingskaarten. Héél snelle levering.

Alles top in orde dank

Perfect niets aan te merken

De uitnodiging is prachtig

Ik heb veel reacties gekregen op de mooie uitnodiging

Contente de la rapidité

Travail impeccable

Deux expériences et toujours contente. On peut toujours s'améliorer paraît il mais c'est déjà impeccable pour moi. Juste dommage d'avoir des codes pour 24h seulement car pas toujours le temps d'agir.

Parfait!

Cartes conformes au modèle. Le papier est très beau, le rendu est parfait!

Gemakkelijk contact via mail en telefoon

Fidèle aux photos du site

Les faire-parts, bonbonnières pour notre mariage sont juste magnifiques , trop beaux .. Très belles réalisations. Nous en sommes ravis et fières de pouvoir distribuer d aussi beaux faire parts . Nous recommandons le site sans hésiter ! Délai de livraison correcte. Et rapport qualité prix aussi.

Super tevreden

De uitnodigingen waren zoals getoondt voor dat ik ze bestelde super tevreden

Goede service en kwaliteit

Goede klantenservice en hulp bij onze doopsuiker. De geboortekaartjes, stickers, etiketten en magneten waren van zeer goede kwaliteit en de geboortekaartjes waren de volgende dag al klaar voor afhaling. Top ervaring!

Super faire-part de mariage!

Je recommande vivement ce site. Les faireparts étaient de qualité et nous avons trouvé exactement ce que nous voulions!

Au top merci

Ses la 1ere fois pour moi que je commande je suis très étonné de la qualité du papier utilisé , tout et correctement emballer et fait avec soin . Se qui et sur ses que je recommanderais chez tadaaz ,une qualité de travaille au top

Heel tevreden

Mijn geboortekaartjes waren er de dag erna al zelfs na een misverstand! Er waren 2 kaartjes te kort (had ik zelf niet gezien) Tadaaz deed er zelf melding van en ik kreeg er 10 extra! Top service

Super vriendelijk aan de telefoon dien alles om je te ondersteunen

Création de faire part pour notre mariage

Très belle expérience, nos faire part sont magnifique . Création facile livraison rapide Merci

J'ai commandé des faire part et des carte d'invitation je suis hyper contente elles sont vraiment très bien faite livraison rapide je vous remercie énormément

super

Mijn ervaring met tadaaz is super het is altijd zoals je ziet online heb je toch vragen dan is er een goeie service via telefonisch contact. Snelle levering

We hadden een klein probleempje en dit is dadelijk rechtgezet! Zeer Goede klanten service! Mooie kaartjes, kwaliteitsvolle producten voor een normale prijs!

fantastisch!!

prachtig!

Betrouwbaar en superkwaliteit

Ik heb de ruime keuze op de website van Tadaaz al meermaals gebruikt om gepersonaliseerde kaartjes te bestellen en elke keer weer leveren ze na enkele dag superkwaliteit af.

Altijd leuk om bij jullie kaartjes uit te zoeken!

ruime keuze, vlotte invoeging van de gewenste foto's, snelle druk en levering

ruime nieuwe keuze aan kaartjes, vlotte invoeging van de gewenste foto's, snelle druk en levering

altijd een plezier

e

Het was de 1ste keer dat we bij tadaaz kerstkaartjes bestelden , waren zeer goed gelukt en vlug toegekomen. Leuk vind ik ook dat we eerst een proefafdruk kunnen bestellen. Dus bij deze zullen we zeker nog kaartjes bestellen.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge