perfecte partner voor drukwerk

al jaren klant en steeds tevreden over het aanbod, praktische en klantvriendelijke website, goede prijzen, snelle levering en mooie kwaliteit. Zorgeloos bestellen, een aanrader!

Prachtig

Ik was zeer tevreden met het resultaat en de levertijd! Ik ga zeker nog bestellen!

fantastische klantenservice

ik had contact met de klantendienst. dit leep heel snel en super vlot echt top

Vlotte en vriendelijke service Gebruiksvriendelijk

Leuke mogelijkheden en goede service

Het is niet makkelijk om vlot de mogelijkheden in layout te ontdekken. Er was meer mogelijk dan we oorspronkelijk dachten. Zou handig zijn om dat duidelijker te maken op de website.

Toffe ideeën voor cadeautjes

Zeer vlotte en correcte service

Snelle levering, alles in orde

Precies zoals we het voor ogen hadden

Zeer mooie uitvoering. Topqualiteit Snelle en correcte service.

Vlotte bestelling en levering!

Naamkaartjes zijn super! Om een kaartje te ontwerpen is het jammer dat er geen tool inzit om de info op de achterkant van het kaartje uit te lijnen. Bestelling zelf ging zeer vlot, vlot geleverd!

Top kwaliteit en service!

Snelle levering, top kwaliteit en schitterende service.

Tevreden

Snel en correcte service

perfect

gewoon perfect

Ruime keuze en leuke concepten voor geschenken en kaartjes!

Heel veel keuze en mogelijkheden in personalisering van geschenken en wenskaarte. Het aanmaken van het ontwerp is niet zo eenvoudig, maar lukt wel na enige tijd. ;)

Alles tip top

Jammer van deze paar feiten

Ik bestelde reeds een paar keer bij jullie voor een aanzienlijk bedrag telkens. Jammer genoeg liep er ook elke keer iets mis. Ofwel was de doopsuikerverpakking beschadigd ofwel werden er onderdelen te weinig geleverd waardoor de kaartjes niet allemaal verzonden konden worden. Dit werd uiteindelijk rechtgezet, maar kostbare tijd was gepasseerd. Alsook de verzenkosten bij bestellingen boven de 100den euro's vind ik ronduit belachelijk. Hier zou toch iets mogen aan gedaan worden... desondanks vind ik de producten en het gamma nog steeds mooi en werd er ook snel voor een oplossing gezorgd.

Top niveau!!

Ik heb al meerdere keren besteld bij Tadaaz, en steeds krijg ik een mooi afgewerkt product! Ook met korte leveringstermijnen hebben ze geen probleem. Hun klantendienst is gemakkelijk bereikbaar, en reageert snel en accuraat. Proficiat, Tadaaz!

Oke

Mooi

Der boenk op!

Makkelijk bewerkbare sjablonen, kwaliteit overstijgt de verwachting en die extra'tjes zoals iets meer kaartjes dan besteld en de blanco stickertjes voor de enveloppes.. Dat werkt!

Perfect en volgens verwachting

Goede kwaliteit van papier, zeer snel geleverd, standaard ontwerp maar zeer geslaagd!

Uitstekend !

Snelle service en goede kwaliteit

Veel keuze, heel mooi, heel gemakkelijk, heel snel

Veel keuze, heel mooi, heel gemakkelijk, heel snel

Mooie kwaliteit en heel snel

Vlotte service, niets op aan te merken

Vlotte service, niets op aan te merken

Warme mooi afgewerkte foto’s

Ik kreeg mijn kaarten na 3 dagen in mijn bus! Mooi afgewerkte kaarten met envelopje en sticker , Geweldig wij zijn heel tevreden

Zeer tevreden!

Zoals altijd zeer tevreden over Tadaaz, op tijd geleverd, mooie kwaliteit kaartjes en enveloppen!

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge