Prachtige kaartjes! Goede en snelle service!

Makkelijk te maken. Resultaat perfect zoals ik wou. Zeer tevreden mee!

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering met een heel verzorgd, mooi resultaat.

Aanrader!

Snelle levering, mooie afwerking en kwaliteit. Vlotte en vriendelijke klantendienst!

Mooie uitvoering en verzorgde levering

Gemakkelijke website Verzorgde levering Originele kaartjes Mooi uitgevoerd

Ontevreden

Na mijn bestelling kreeg ik een datum van levering maar daarna hoorde ik niks meer... uiteindelijk zelf contact opgenomen, bleek een productiefout te zijn en mijn kaartjes moesten herdrukt worden. Na mijn 2de klachtmail werd mijn pakket plots heel vlug verstuurd en geleverd. Dit ben ik niet gewoon van Tadaaz.

Snelle levering maar te weinig enveloppes

Beste, Ik bestelde bij jullie voor de eerste keer mijn nieuwjaarskaarten (80 stuks) en de daarbij horende enveloppen ( ook 80 stuks). Bij levering zaten er maar 67 enveloppes in de doos. Dit was echt een teleurstelling en ook niet correct aangezien ik wel voor 80 enveloppes betaald heb. Missen is menselijk maar misschien dubbelchecken bij telling. Voor de rest was alles in orde. Daarvoor 4⭐️.

Uitmuntend

Steeds ben ik aangenaam verrast van de service en van het artikel. Top!

Perfect!

De kaartjes zijn prachtig. Mooie kwaliteit en snel klaar.

Gewoonweg supersnelle perfecte dienstleveringr

Dit bedrijf leren kennen via familie. De service bij Tadaaz.be is ongelooflijk goed. Zowel het drukwerk als de verzending gebeuren feilloos...

Snelle levering van mooie kaartjes!

De kaartjes werden snel geleverd en het resultaat is kwalitatief en mooi.

Mooi ontwerp en vlotte levering.

Veel mooie ontwerpen om uit te kiezen. Vlotte levering van de kaartjes.

Supermooie kaartjes

De nieuwjaarskaartjes die ik besteld heb zijn nog mooier in het echt.

Steeds uiterst tevreden over kwaliteit!!!

Top!!

Handige software en mooi afgedrukt

4,5 op 5, 0,5 er af omdat er 2 kaartjes bijzaten met ezelsoren in het pakket. De rest was easy peasy en ok van prijs.

Fijn en kwalitatief aanbod

Tadaaz biedt een trendy en toch classy aanbod van Kerst- en ander drukwerk waarmee je zelf heel makkelijk aan de slag kan. Ook telefonisch ben ik goed geholpen.

Heel mooie afwerking en snelle levering

Gebruiksvriendelijke website, gemakkelijk om iets te maken, steeds hupl of feedback. Mooie producten, perfect afgewerkt. Snelle levering, termijn zoals afgesproken

Snelle service!

Zondagavond bestelling geplaatst en maandagavond was het klaar. Handig dat je er steeds om kunt in de inkomhal.

Top, snel, mooi

Mooie kaart, snelle levering

Vlot, snel en mooi

Vlotte gebruiksvriendelijke manier om een eigen foto wenskaart te maken. Bestelling werd snel geproduceerd. Het resultaat vonden we mooi.

Veel keuze

Gemakkelijk bewerkbaar & vooral een heel mooie kwaliteit!

Probleem direct opgelost.

Wij hadden kerstkaartjes zonder proefdruk besteld. Toen wij onze kaartjes 's aconds opgehaald hadden in het ophaalpunt zagen we dat er deel van de tekst in een onleesbaar lettertype gedrukt was waardoor deze niet leesbaar was. 'S avonds laat hebben we hiervoor een mail gestuurd. De dag erna kregen we antwoord dat ze dit zouden nakijken, dat ze onze kaartjes opnieuw zouden drukken en deze nog voor de kerstdagen konden afgehaald worden. Let wel, dit was 3 dagen voor kerstavond. Later op de dag kregen we een mailtje dat we onze kaartjes dezelfde avond nog konden afhalen. Een dikke pluim voor zo'n snelle service in een drukke periode.

Mooie kaartjes

Heel mooie kaartjes, wel jammer dat de besteldienst de doos in de regen aan mn voordeur heeft afgezet zonder aan te bellen!! Gelukkig waren de kaartjes goed verpakt, had het nog 20min langer buiten gelegen dan waren de kaartjes kapot gegaan….

Heel net verpakt ,super mooi ,heel vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon,super

Répond aux attentes

Peut-être un peu difficile d'évaluer le support ... et revoir le prix des échantillons?

Heel tevreden over onze kerstkaartjes!

Goede kwaliteit van papier, mooie bedrukking!

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge