Altijd een mooi resultaat!

Altijd een mooi resultaat!

Mooie kwaliteit maar de tekst op de achterkant van het kaartje was maar gedeeltelijk gedrukt

Mooie grote kaart maar de druk op de achterkant was maar gedeeltelijk gedrukt. Tekst viel nogtans binnen de afdrukmarge.

vlot, goed opgevolgd, foto's wel wat klein uitgevallen, er was geen proefdruk, maar ik ben tevreden

staat al in vorige zin

Super satisfaite

J'ai commandé des étiquettes avec cordon en cuir, adorable et de bonne qualité

Af tot in de puntjes

mooi product het is afgewerkt het heeft een goede kwaliteit leuk om zo iets af te geven als geschenk

Heel goed. Zoals verwacht.

Mijn bestelling was laat aangevraagd, doch had ik mijn bestelling mooi afgewerkt en heel vlug en perfect afgeleverd door de post. Heel tevreden.!

Slecht

10 dagen wachttijd voordat kaartjes toekomen. Nog steeds aan het wachten.

blij dat we het gedaan hebben

mooi afgeleverde en alles paste zeer goed in elkaar

Altijd correcte levering en een mooi resultaat.

elk order komt altijd binnen de beloofde tijd en de kwaliteit van het drukwerk en verpakking is altijd mooi in orde. ik had een foutje gemaakt bij de papierkeuze, na een telefoontje werd dit aangepast en nog op tijd geleverd. top service.

Aantallen kloppen helaas niet

Ik bestelde verschillende doopsuikerverpakkingen. De aantallen klopten niet. Toch zou ik Tadaaz aanraden omwille van de ruime keuze in het aanbod en goede prijzen.

GEHEEL CONFORM MIJN VERWACHTINGEN

MET ZORG VERPAKT EN OP TIJD BEZORGD

Mooie kwaliteit en snelle levering.

Zeer tevreden van onze kaartjes. Mooie kwaliteit, snel geleverd. Enige minpuntje is dat er 5 enveloppes tekort bij zaten, volgens het aantal bestelde kaartjes. Dit heb ik bij vorige bestellingen nog nooit voor gehad.

Super tevreden!

Altijd leuke spullen om cadeau te geven. Steeds correct in het verzenden! Moooie afwerking. Ik heb zowel al kerst en voor de communie bij jullie besteld en iedereen sprak vol lof over de bedankjes enzovoort.

Fantastisch en snel!

Zoals elk jaar onze kerstkaarten laten maken en onze gepersonaliseerde kalenders! Ze worden telkens perfect gedrukt en zeer snel geleverd! Ook tussen de feestdagen. Zeker een aanrader voor iedereen! Ik ben een tevreden terugkerende klant!

Parfait

Rien à dire, commande reçue rapidement, qui répond à nos attentes! Merci!

Supersnelle, correcte service. Aanrader!

Net als vorig jaar: snel, verzorgd, kwalitatief heel mooi drukwerk!

Prachtige kwaliteit en tijdig geleverd

Gemakkelijke website, geleverd zoals beloofd en mooi resultaat.

Très bonne expérience

Facilité d’utilisation du site. Très bonne qualité de papier.

Mooie kwaliteit en goeie service!

De kaartjes zijn heel mooi van kwaliteit, en waren snel klaar. Ook werd ik super goed en snel geholpen toen de proefdrukken door de post verloren gegaan waren. Super tevreden met het resultaat!

Supersnel!

Zelfs tussen Kerst en Nieuwjaar nog kaartjes kunnen bestellen, zodat ik ze nog tijdig toch versturen naar iedereen voor Nieuwjaar! En de kaartjes op zich zijn supermooi! ❤️

Snelle verzending. Leuke ontwerpen. Heel makkelijk te maken!

Goeie kwaliteit en snelle levering.

Kaartjes werden op beloofde datum geleverd. Kaart zag er mooi uit zoals op de website. Kortom tevreden.

Goede en vlugge levering. Maar ik heb me wel laten uitschrijven voor verdere promomails. Ik hou daar niet van en als ik iets nodig heb weet ik het webadres van Tadaaz

Beantwoordt aan de verwachting.

Zeer vlotte , correcte afhandeling en bezorging van de bestelling. Transparante communicatie.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge