Heel tevreden

Heel tevreden met het ontwerp

Zoals altijd, piekfijn in orde

Ik heb een kennis in dtp en ik weet vaak hoe bestanden best moeten worden opgemaakt. Ik maak gebruik van jullie service voor speciale gelegenheden wanneer alles perfect in orde moet zijn. Zoals altijd... is dat perfect in orde... Dank je wel!

toffe naservice en hulp

Bij het aanpassen van de tekst had ik het wat lastig. De proefdruk liet dit ook zien. Tadaaz heeft dat zeer goed opgelost en mij geholpen.

Très très belle expérience et je pèse mes mots

Très très belle expérience. Franchement chapeau et merci. Rapidité, commande bien emballée bien protégée. Les éléments de la ommande conformes à ce qui est affichée sur le site. Pour les stickers des boîtes de dragées, je suis juste blazee. Amazing. Top. Je recommanderai encore et encore Tadaaz. Que Dieu bénisse cette entreprise dont les services et produits répondent parfaitement aux besoins des clients. Long life Tadaaz. Cordialement Florence

Alles is verlopen zoals verwacht en afgesproken, top!!

x

Heel mooi resultaat snelle service en heel vriendelijke klantendienst!!!

Zeer snelle levering en alles in orde.

Wat je verwacht krijg je

Een vlugge bediening

Knap , mooie afwerking

Snel , gemakkelijk te personaliseren 1 nadeel veel verzendkosten ookal koop je over de 200 euro . Maar voor de rest snel en optijd geleverd .

De kaartjes waren super bedankt

Teleurgesteld

Ik had chips wikkels gekocht en blijkbaar zaten daar de chips niet inclusief. Ik betaalde hiervoor in de 20 euro! Dit had ik bij het maken van de wikkel niet door.stond niet duidelijk en zichtbaar vond ik persoonlijk. Pas bij de gedetailleerde info. Dus misleidend voor mij.

Super snel levering aan huis! Gemakkelijke website , en geen verrassing.

Vloten verzending, mooie kwaliteit van foto's en materialen. Goed verzorgd toegekomen. Bedankt

Goeie site om alles uit te werken, mooi en duidelijk in beeld gebracht

snel en goed

snelle levering van prima goederen! Ik ben tevreden!

100% tevredenheid

Wij hebben wederom gebruik gemaakt van de diensten van Tadaaz en zijn zeer tevreden. Verzending en service 10

WoW Supper Mooi.

Bij deze. Dank u. Wij zijn zeer tevreden. Super mooie afwerking.

Mooi resultaat

Wat een mooie kaarten, leuke vlaggetjes en de wikkels waren ook heel mooi afgewerkt. Dankjewel!

Geweldige customer service

De levering van mijn bestelling had vertraging opgelopen en de communie van mijn dochter kwam wel heel dichtbij. Jamie van Tadaaz twijfelde niet en heeft alles opnieuw klaargemaakt en met prio verzonden zodat we toch nog alles op tijd hadden voor de grote dag van onze dochter. Via deze weg nog eens ne dikke merci!

Zeer mooie kaarten , dure verzending

Ik bestelde 2 verjaardagskaarten , de ene liet ik direct bij de jarige leveren , de andere bij mij thuis , de kaarten waren aan een mooie prijs gekocht , maar in tottaal heb ik 12€€ aan verzending betaald .. wat jammer is natuurlijk voor 2 postkaarten in een standaard formaat .

Super snelle service

Altijd heel erg snelle service. Altijd heel netjes verpakt ook!

Jammergenoeg

Mijn kaartjes zijn pas na het feestje toegekomen. Zo jammer.

Altijd zo mooi

Je krijgt echt wat je ziet op de site goede stickers kwaliteit en altijd zorgvuldig ingepakt! Alleen mijn enveloppe kleefde aan de binnenkant waardoor ik het telkens voorzichtig moest los scheuren! Maar voor derest altijd sales tip top inorde!

Kwalitatief en efficiënt

Vlotte wizard om je product te maken , waarheidsgetrouwe afdruk qua kleuren en vlotte ophaling in de winkel !

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering. Ik vond het wel een beetje jammer dat mijn ontwerp versus het ontwerp bij de bestelbevestiging lichtjes afweek van elkaar. Resultaat is iets minder goed maar nog wel 90% van wat ik wou.

Tip top in orde.

Alles dik in orde. Voor de bedankingskaartjes wou ik hetzelfde sjabloon als de uitnodigingen en ze hebben daarmee perfect geholpen. Alles lag klaar op de aangegeven dag.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge