Très content du travail . Et délai très vite arriver

Très bon travail . Et commande parfaite

Goed en niet goed

Ik bestel jaarlijks mijn kalender bij jullie waarover ik heel tevreden ben. Ik wou ook nog een zeeppompje bestellen dit jaar maar helaas was de foto er volledig scheef op geplakt dus dat is wel jammer. Ik ging hem in mijn gastentoilet plaatsen maar hij staat nu in de kinderbadkamer :).

À recommander

Nous avons fait nos faire-parts et remerciements pour la naissance de notre fils en 2022 ainsi que des cartes de vœux fin 2023. Nous avons été très satisfaits. La création sur le site est très simple. On peut en plus recevoir un essai à tout petit prix. La livraison est rapide et le résultat est top. Super rapport qualité prix.

Goede en snelle service

Snelle afhandeling. Best het adres nog eens nakijken. ik heb het in mijn gps gezet en kwam uit aan de achterkant van Tadaaz.

Altijd perfect

Snelle en correcte levering, genoeg keuze en vriendelijk hulp voor wanneer er toch iets fout liep.

Mooie afwerking en snelle levering

In een drukke periode toch een snelle aflevering. De kaarten zijn terug van een onberispelijke kwaliteit!

de tekst ontbrak

De kaart zag er goed uit. Alleen de tekst ontbrak. Heel jammer.

Service rapide et réactif

Tadaaz est le site le plus complet, rapide et efficace que je connaisse :-) Merci pour votre rapidité et votre réactivité :-) Meilleurs vœux à toute l'équipe !

Mooie kaartjes, mooie ontwerpen en heel snel klaar!!

Ik hou van de mooie ontwerpen bij tadaaz, ze zijn origineel. Bovendien erg handig dat je op drukke dagen zelf je pakket kan ophalen. Dat ging lekker vlot.

Heel tevreden

Het ontwerpen van mijn kaartjes verloopte al heel vlot op de website ook het plaatsen en betaling van de bestelling zijn duidelijk en vlot verlopen. De wachttijd was miniem en het resultaat subliem Kortom heel tevreden over mijn bestelling zoals altijd bij jullie

Gebruiksvriendelijke website, vlotte afhandeling en prima kwaliteit.

Vlot verlopen, mooie lay out.

Zeer goed.

Exact wat we gevraagd hadden. Snel en kwalitatief!

Foutloos

Indrukwekkend hoe snel alles gedrukt werd en klaar lag om op te halen. Wat trouwens een zalige optie is om verzendkosten te besparen. We maakten gebruik van een voorgemaakte layout. Het resultaat en de enveloppen overtroffen onze verwachtingen. Ik ga zeker nog bestellen!

Sneller dan verwacht en zeer verzorgd resultaat

De kerstkaarten werden vroeger geleverd dan verwacht en aangekondigd. Viel enorm mee

Top ervaring!

Overzichtelijke site, makkelijk te personaliseren kalender. Snelle levering!

Snelle levering, goede kwaliteit. Prima software.

Snelle levering, goede kwaliteit. Prima software.

Slecht

Wij kwamen tot de ontdekking dat er 7 kaartjes te weinig in ons pakket zaten. Hier kwamen we achter omdat we 40 adres etiketten hadden afgedrukt en we gewoon losweg 7 kaartjes te kort hadden. We hebben geen tijd gehad om een klacht in te dienen maar nu jullie onze ervaring vragen via deze mail ga ik er toch even voor zitten om dit te melden. We waren heel ontgoocheld want we hebben al meermaals besteld bij jullie.

Gewoon super!

Heel simpel om te maken en snel geleverd! Voor ons een topper

Prachtige kaarten, topservice!

X

Ongelofelijk klantvriendelijk

Perfecte klantenservice. Ik blijf alleszins nog vele jaren klant!

Super mooie foto kalender

Oma is ieder jaar super blij met haar fotokalender! Hele mooie kaartjes! We zijn zeer tevreden.

Zeer goede service maar te weinig omslagen ontvangen

Snelle service. Goede kwaliteit maar minder omslagen ontvangen dan aangevraagd.

Top en mooie kaartjes en bedankjes

Top en snelle levering!

Zeer correct

Vrij gemakkelijk te ontwerpen. Correct behandeld en toegestuurd gekregen.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge