Super mooie foto kalender

Oma is ieder jaar super blij met haar fotokalender! Hele mooie kaartjes! We zijn zeer tevreden.

Zeer goede service maar te weinig omslagen ontvangen

Snelle service. Goede kwaliteit maar minder omslagen ontvangen dan aangevraagd.

Top en mooie kaartjes en bedankjes

Top en snelle levering!

Zeer correct

Vrij gemakkelijk te ontwerpen. Correct behandeld en toegestuurd gekregen.

Mooie, ruime keuze en zeer snelle service. Zeker voor herhaling vatbaar.

Heel mooie kaarten, maar klein foutje in goudprint

Heel mooie kaarten, maar de goudprint was er op sommige plekken af, dat is een beetje jammer voor de eerste indruk. Ligt waarschijnlijk aan iets kleiner lettertype, maar dat zou de software kunnen aangeven. Verder goed dat er elk jaar nieuwe ontwerpen online worden gezet, zodat niet iedereen telkens dezelfde ontwerpen gebruikt. Maar overall en mooie kaart geworden!

Super Snelle Top Service!

Heel snelle levering, goede kwaliteit! Originele designs!

Topservice

Vlot en duidelijk

Tevreden over service en kwaliteit

In orde, geen opmerkingen

Très satisfaits

Nous sommes très satisfaits de notre commande

Digitale folie was beschadigd bij levering

Fles wijn besteld en met bedrukking. Digitale folie was beschadigd bij levering. Heel jammer, had anders heel mooi geweest

Mooie dienst na verkoop en mooi product

Er was iets mis met papier van eerste bestelling. Na een mail van mijn kant is dit zeer snel rechtgezet en hadden we nog tijdig onze kaartjes. Twee afdrukken op plexiglas waren ook mooi.

Spijtige ervaring

We bestelden 50 kaartjes met bijhorende enveloppes. Er zaten helaas maar 35 enveloppes bij de bestelling...

Efficace

Cartes de Vœux commandées le dimanche soir et dans ma boîte aux lettres le mardi. Super efficace et beau produit

Vriendelijk en correcte service.

Snelle afhandeling na contact.

Jamais déçu

Parfait Très beau rendu comme toujours.

Kaartjes foto bestellen op 3 dagen geleverd je kan deze saté zeker zeker op rekenen top levering

Mooi en snel

Prima levering, kwaliteit is super!

Snelle levering, prachtig kaartje

Het kaartje had een mooie kwaliteit, ze waren ook enorm snel hier. Wat een luxe

Veel keuze en snelle levering. Eén minpuntje dat de kaartjes een buitenformaat hebben en niet in een gewone standaardenveloppe passen,zelf kaartjes nadien aangepast.

Knap

Snelle levering en mooi resultaat

Mooi maar duur

Hele mooie kaarten, mooie kwaliteit, snel geleverd maar wel duur. Aan te bevelen als je er geld voor over hebt

Contente ! Merci

Snel rechtgezet

Deel van de bestelling miste waardoor ik voor Nieuwjaar niet alles ging hebben. Zeer snel opgelost door tadaaz en behulpzame, vriendelijke mensen via mail

Exemplaire

Commande reçu très rapidement Qualité du produit vraiment top Impression de très bonne qualité Expérience unique

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge