Parfait, a recommander !

Livraison rapide, grand choix de modèles, bon rapport qualité-prix.

Afdrukkwaliteit minder

Vorig jaar zelfde keuze gemaakt van kerstkaart en toen was ook de kwaliteit minder van de foto's ... Foto's toen onduidelijk Dit jaar hoopte ik op beter maar nog niet zo als bij een fotoafdrukken

Supermooie kaarten.

Gemakkelijk, snel en in orde.

Mijn bestelling was er heel snel, zondagavond besteld en dinsdagmorgen al ontvangen. De kaartjes zijn prachtig ook de suggestie voor enveloppen is verrassend maar heel stijlvol! Dank je wel Tadaaz, ik heb elk jaar mooie originele kerstkaarten waar je steeds een eigen touch kan inbrengen. Elke modelkaart is zo makkelijk te bewerken. Super! Ik maak al 7 jaar mooie originele kerstkaarten dankzij jullie!

Oke

Jammer dat het niet mogelijk is om een lettertype en formaat te kiezen voor het ganse product. Bij de kalender zou het handig zijn om de ingegeven gegevens van het ene jaar over te nemen in het volgende jaar.

Slechte kwaliteit, verpakking niet ok

De fotostickers werden door jullie op de kaarsen gekleefd. Echter zat dit vol met luchtbellen. Kon niet glad gestreken worden. Wij zullen nu zelf nieuwe kaarsen aankopen en hier zelf de stickers opkleven. Erg jammer. Verpakking van kalender niet ok. Hierdoor is de hoek van de kalender gekreukt.

Geweldige service

Snelle levering, mooie kwaliteit en handige online tool.

Gemakkelijk om zelf te doen

Super tevreden van het resultaat! Maar voor al van de kwaliteit, deze is echt TOP!

Kwaliteit

Snelle levering, mooie kwaliteit

Kwaliteitsvol maar aan de dure kant.

Mooi maar duur

Heel mooie kwaliteit

Onze kerstkaarten met een eigen foto zijn heel mooi afgewerkt. Snel en efficiënt online besteld en de volgende dag klaar om op te halen. Topklasse!

Goede kwaliteit. Vlotte en snelle levering.

Weer perfecte ervaring

Ruim aanbod aan sjablonen, makkelijk aanpasbaar, snelle levering, uitstekende kwaliteit.

Oké

Aanbod nieuwe wenskaarten leek me beperkt. Sommige tekst op de kaart was niet aanpasbaar. Dat ik ook de omschrijving op de factuur niet kon bepalen is een minpuntje. Wel snelle levering!

Klantvriendelijk

Alles naar wens verlopen, goede service, zeer klantvriendelijk.

Altijd topkaartjes

Snel, gemakkelijk, mooi & goede customer service. Kan niet beter!

Veel te duur als je vergelijkt met anderen

Ik ging ervan uit dat jullie prijzen in dezelfde lijn lagen dan andere printbedrijven. Ik betaalde voor 40 kaartjes en enveloppen 150€. Bij anderen kost het 50€. Spijtig.

Prachtige kaarten en een snelle levering

Ik ben ieder jaar zeer tevreden

Gewoon prachtig werk geleverd

Super blij met de keuze van men kaartjes ook iedereen vond ze dan ook super mooi

snel en netjes geleverd

Mooie kwaliteit kaartjes

Snelle levering, mooie kaarten

Heel mooie kaartjes, snel geleverd

Makkelijk om te maken online Veel keuze Snelle levering Enige minpuntje: het is wel vrij duur

Mooie kwaliteit

Eerste keer dat ik via deze site bestel. De kwaliteit is opvallend beter dan bij smartphoto waar ik anders bestel. De prijs ligt wel hoger dan andere webshops.. omdat je de enveloppe nog apart moet bij betalen.

1 adres om fotowerk te bestellen!

10/10

Heel blij met mijn kerstkaartjes!

Al veel positieve reacties gekregen :)

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge