Producten heel mooi. Precies zoals je ze online ontworpen hebt. Nette verzending. Niet al te lange wachttijden.

Ruime keuze en snelle levering

Ik kon uit vele soorten kiezen. De lay-out kon ik naar mijn goesting aanpassen. Bestelling was er al na 3 dagen

Behulpzaam, snelle service! Top

Ik was nogal laat aan met het maken van mijn kaartjes. Maar hun geruststelling dat het snel klaar zou zijn was voor mij pluspunt. Behulpzaam, snelle service! Top en aan te raden.

Mooie kaartjes, vriendelijke service

Fijn dat je altijd eerst, heel eenvoudig, enkele ontwerpen kan maken. Dit jaar voor het eerst gewerkt met een proefdruk (Voordien nooit gedaan omdat ik schrik had voor de 'verloren tijd') en wat ging dat allemaal snel! Proefdruk snel in huis en dus op tijd de definitieve versie in bestelling kunnen plaatsen. Verder ben ik vriendelijk en snel geholpen door de customer service. Toppers!

Snelle service kwalitatief product

Positief

Heel tevreden en voor herhaling vatbaar

De tool om de kaartjes te maken is zeer gebruiksvriendelijk. Mijn kaartje zag er exact uit hoe ik het me had voorgesteld. De juist verhouding en de juiste kleuren. Héél tevreden dus.

Een toffe website met veel keuze

Leuk om je eigen creatie te maken , mooi afgewerkt en een correcte verzending

prachtige kerstkaart, zeer snel ontvangen

Gemakkelijk te maken, kwalitatief materiaal en snel geleverd. Top!

Heel mooie kerstkaarten!

Het maken van de kerstkaarten ging vlot en heel mooi resultaat! Leuk dat je een goed doel ermee kunt steunen!!

Erg vlot en service

Erg vlotte bestelling en afgewerkt product. Ik had een fout gemaakt binnen mijn bestelling en werd vrijwel direct op gereageerd. Service!

Leuke mogelijkheden.

Een goede, snelle service.

Heel tevreden!

Ik heb kerstkaartjes en 2 muismatjes met foto besteld. Snelle levering en goede kwaliteit! Al complimenten gekregen over mijn kerstkaartjes! Tevreden klant hier !

Rapide et de très belle qualité

Reçu deux jours après la commande. La qualité est magnifique ainsi que l'impression.

Volgende keer weer

Mooie en originele ontwerpen, goede kwaliteit en snelle levering. Zeer tevreden!

Super leuk

Super leuk!

Mooi, praktisch, handig, snelle service, origineel

Snelle service Goede prijs kwaliteit verhouding Originele kaartjes

Leuke ontwerpen, vlotte service.

Veel variatie in ontwerpen. Leuke ideeën. Eenvoudig in gebruik. Snelle service. Plaatselijk bedrijf met mogelijkheid om zelf af te halen. Al enkele jaren trouwe klant. Zeer tevreden.

Top en verzorgd verpakt

Overzichtelijke website. Bij vragen krijg je snel en duidelijke antwoorden. Netjes verpakt en geleverd. Materiaal voldeed aan de verwachtingen. Aanrader dus!!!

Simple, efficace, qualitatif

Outil découvert dans le but de créer une invitation pour 50 ans de mariage. Très simple d’utilisation, offre de multiples possibilités de design. Prix démocratique, le fait de pouvoir commander des tests était très intéressant (vue correcte des couleurs) Je recommande et réutiliserai cet outil dès que l’opportunité se représentera ! :)

Échantillons ou épreuve finale

Rapidité choix prix qualité Service soigné et livraison rapide conforme aux délais annoncés

fantastich

werk al jaren met tadaaz en nog nooit iets mis mee geweest . super content

Excellent service

Beaucoup de choix sur le site, belles impressions, service rapide.

TOP, AF, PERFECT.

Alles was tip top in orde!

Klantvriendelijk en behulpzaam

Onze kerstkaarten werden snel verstuurd. Echter moet er iets fout gelopen zijn bij de postbedeling aangezien het pakket met kerstkaarten niet terug te vinden was. Ná telefonisch contact met Tadaaz waren ze héél vriendelijk en behulpzaam. Omdat de kaartjes uiteindelijk niet waren terechtgekomen, hebben ze ze opnieuw afgedrukt en geleverd.

Mooie kwaliteit en goed bereikbare klantendienst

Mooie kwaliteit en goed bereikbare klantendienst