De kaartjes waren heel mooi.

De standaard voorgestelde enveloppes in kalkkleur vielen wel tegen, want zij waren transparant. Hierdoor konden wij er geen adressen opschrijven en hebben we deze moeten vervangen.

Herinneringen aan een mooie dag

We maakten met de communiefoto's bedankkaartjes voor familie en vrienden en wijnkisten voor de grootouders en meters. De tool werkt zeer handig om verschillende voorbeelden uit te proberen om later te kiezen. Het resultaat is zeer mooi!

Niets op aan te merken.

Snelle vlotte levering. De tool om het kaartje op te maken liep niet altijd even makkelijk, maar resultaat was prima!

het was een hele goede ervaring om met jullie samen te werken

het was de eerste keer dat ik bij jullie een bestelling deed en was daar super tevreden. snelle levering top. de stickers die ik besteld had waren mooi.

Snelle en vlotte levering, producten van goede kwaliteit

Voor de doopsuiker toebehoren van onze aankomende baby hebben we bij Tadaaz al onze labels en stickers laten printen, alsook magneten laten maken. Deze kwamen binnen de week aan en de kwaliteit overtrof zelfs onze verwachtingen. Waar ik de magneten eerder bij een ander bedrijf had besteld en minder tevreden was van de kwaliteit (kleuren waren donkerder), lukte dit bij Tadaaz wel prima. Het was soms even zoeken met de online tool om de ontwerpen aan te passen, en wat puzzelen met het formaat/de kwaliteit van de geüploade bestanden, maar na een tijdje vlotte dit wel. Ik bestel hier zeker opnieuw!

Snelle levering, mooi verpakt! TOP

Super snelle levering, mooie kwaliteit en netjes verpakt! TOP

Snelle levering, gemakkelijk te personaliseren. Goeie kwaliteit!

Matige kwaliteit van afdruk

De kwaliteit van het drukwerk viel ons sterk tegen; niet heel scherp en een groot verschil met onze kaartjes van bij een drukker hier in Dilbeek. Voor ons dus een teleurstelling (communiekaartjes; dus toch belangrijk).

Super ervaring

Het was weer een super.

goed en snel geleverd

goede kwaliteit en snel geleverd

Prachtige knutsel doos

Mijn zoontje is een echte kunstenaar. Nu heeft hij een gepersonaliseerde knutsel doos. Een top cadeau!

Heel mooi en kwalitijdsvol matriaal

Heel blij van mijn bestelling. Gemakkelijk te maken en op te slaan en nadien te bestellen.

Zondag bestelling geplaatst en dinsdag al ontvangen. Materiaal zoals beschreven en zoals op de foto.

Envoi rapide, articles soignés

Uitstekende service

Telkens mooi afgewerkte producten en snel geleverd. Zorgvuldig verpakt! Altijd een aanrader

Uitstekende

Super tevreden met klantendienst snelle levering

Snelle respons door klantendienst

Eventuele problemen bij bestellingen worden meteen opgelost

Top. Volledig naar wens!

Totale tevredenheid, zowel qua resultaat als snelheid van levering!

Perfecte afwerking, vlotte website.

Eigen ontwerp gemaakt met de onbeperkte mogelijkheden van de website - perfecte afdrukken mooi op tijd geleverd.

Nog niet ontvangen, snelle oplossing

Na dat ik een mindere review had geschreven omtrent dat ik mijn bestelde geboortekaartjes na 7 dagen nog niet had gekregen. ( door de nationale staking+feestdag) Is de zending waarschijnlijk verloren gegaan. Tadaaz heeft mij zelf gecontacteerd om tot een oplossing te komen ze hebben de dag zelf nog de geboortekaartjes herdrukt + verzonden zonder extra kosten. De dag erna de kaartjes wel ontvangen. Super bedankt!

Voldoet aan alle verwachtingen

Ik bestelde voor het lentefeest halfopen doosjes met bijhorende zakjes en splitpennen. Ik kon eerst een proefdruk bestellen, dat er zeer goed uitzag. Vlot kunnen bestellen, wordt snel geleverd. Heel blij mee

Snelle en verzorgde levering

Mijn kaartjes kwamen snel toe, sneller dan verwacht. Netjes ingepakt in vloeipapier. En in een stevige kartonnen enveloppe. De foto's op de kaartjes zijn mooi en duidelijk gedrukt. Ze zijn hun geld zeker waard.

super goede communicatie

1,5 week voor het feest deed ik een bestelling. Oorspronkelijk was gemeld dat verzending binnen 1 - 2 werkdagen zou gebeuren. In de week erop (laatste week voor het feest) deed ik op dinsdag een opvolging. Binnen het uur had ik communicatie terug dat er iets fout gelopen was bij de productie bij één van de producten en dat er na de herdruk die al gedaan was snel zou verstuurd worden. Woensdagmiddag had ik nog geen verzendbericht in mijn mailbox en deed ik een nieuwe opvolging. Ook hier weer een snelle reactie en finale bevestiging dat de levering tijdig zou aankomen. Alles werd correct en netjes geleverd de vrijdag voor het feest zoals ze in de communicatie beloofd hadden !

Zeer kwaliteitsvol

De producten die ik bestelde waren volledig naar wens. De kwaliteit van de foto's zijn super. Ook de bedankingssets zijn ongelooflijk goed en ogen mooi. Bedankt Tadaaz! Ik ben een tevreden klant.

Heel goede service

De kaartjes waren tip top in orde. Bedankt voor de vlotte levering.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge