Super service heel netjes gedaan

Heel vlotte levering Kaartjes super netjes gedaan! Echt top! Een aanrader!

Super service !

De kaartjes zijn heel mooi ! Maandagavond bestelling geplaatst en de woensdag al ontvangen.

Mooi resultaat

Super blij met het resultaat

Bestelling gedaan, zeer snel kreeg ik al een mailtje dat mn product afgehaald kon worden. Jammer dat een proefexemplaar niet mogelijk is bij afhaling. daar moesten we iets langer op wachten. Maar dat ligt dan in handen van Bpost. We bestellen zeker nog eens opnieuw

Snelle levering , mooi product

Snelle levering. Stickertjes waren zeer mooi!

Echt top. Producten zijn even mooi als op de foto! Snelle levering! Aanrader!

Dik in orde en snel

Dik in orde en snel

Incroyable

Très bon site Facile pour réaliser un calendrier personnalisé ou autres chose Je le recommande à tous le monde

Super service!

Mooie geurkaars die supersnel werd geleverd!

Snel en excellente kwaliteit!

Levering

De kwaliteit en kaartjes dat ik besteld heb zijn goed. Maar had het speciaal laten leveren ergens in een shop zodat de kaartjes niet nat zouden worden als ze het gewoon zouden afzetten bij levering. En ik kreeg een mail van dpd dat het er was maar het was er nog niet. Ik heb ze zaterdag besteld en had ze pas vrijdag in huis! Wat heel laat is voor geboortekaartjes!

Niet tevreden over de kwaliteit.

De foto is niet scherp. Ook het droogbloempakketje valt tegen: weinig bloemen en de bloemen vind ik zelf niet heel mooi/ze zien er goedkoop uit. Veel geld voor weinig kwaliteit. De houten houder is wel in orde en mooi gegraveerd.

Alles zoals verwacht wij zijn super tevreden

Vlotte service, mooie kaarten!

Snel geprint, heel mooi resultaat en ideaal dat ik buiten de kantooruren kon afhalen. Pakketje lag klaar!

Snelle afhandeling

Ik was verbaasd dat de kaartjes al na 2 dagen in de bus vielen Heel netjes verpakt… een heel tevreden klant

Prachtig geboortekaartje

Lang gezocht naar een mooi geboortekaartje voor grote zus en kleine broer en dat vond ik bij tadaaz. Gemakkelijk en snel online alles ingeven. Fijn dat er proefafdrukken kon besteld worden om te zien hoe de kleuren in het echt zijn. Iedereen vind het kaartje heel mooi het past perfect bij ons.

Faire part naissance .

J'ai adoré Le résultat, le.service rapide et les petites atrentions reçues en cadeau par tadaaz. Je recommande vivement.

Teleurstelling

Ik had de hoepel toch wat groter verwacht. De bloemen zijn wel mooi maar de kwaliteit van de foto kon beter. De foto past ook niet mooi in de hoepel.

Kan niet beter!

Een hele fijne en gemakkelijke site! Bestelling, levering alles verliep zoals gezegd! Een echte aanrader!

Handig met een drukproef.

Erg handig om vooraf een drukproef te laten maken. Deze zending is een beetje langer onderweg, maar het loont de moeite om zo een paar alternatieven te kunnen bekijken. Snelle en correcte levering van de uiteindelijke bestelling.

herinneringsdoos - een uniek geschenk

Het persoonlijk ontwerp geeft deze doos een extra meerwaarde! Het is verrassend om alle kleine items, tekeningen, briefjes erin te kunnen bewaren en af te geven als geschenk op een 'speciale' verjaardag!

Fantastisch!

We waren zeer blij met het eindresultaat. Net zoals het eruit zag op de foto.

Vlotte levering

uitstekend

Alles perfect in orde. Mijn familie was heel blij met de bladwijzers die ik had laten maken bij Tadaaz.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge