Goede ervaring

Alles was in orde

Remerciements

J’ai commandé de cartes de remerciements pour l’anniversaire de mon fils. Le résultat c’est exactement ce qu’on avait demandé et on a été livré en deux jours ! C était parfait

Iedere keer opnieuw tevreden!

Kwaliteit, service, snelheid van levering en eindresultaat is iedere keer gelijk het hoort! Heel tevreden!

Fantastische service

Heel goed geholpen met een foutieve bestelling

Ik ben zeer tevreden van de vlotte service!

Heel veel keuze en gemakkelijk te bestellen

Dankzij jullie prachtige ontwerpen en inspiratie heb ik super mooie doopsuiker kunnen samenstellen. Heel professioneel en mooi resultaat. Alleen het kiezen vond ik super moeilijk omdat jullie zo veel keuze hebben. Ik raad jullie website zeker aan!

fantastisch

Avond op voorhand geboortekaartjes besteld, en dag nadien had ik ze al. Top Service ! en perfect ingepakt !

Très bien

Les réponses aux questions sont de qualités et rapides! Jamais déçue!

Zeer vlot en goed afgewerkt

Goede en praktische website. Zeer vlugge levering en helemaal tevreden met het resultaat.

Ben enorm tevreden van mijn geboortekaartjes en verpakking, zeer snelle levering! Zeker en vast een aanrader!

Mooi resultaat van een oude foto!

Ik heb een heel oude foto gebruikt waarvan de kwaliteit niet optimaal was. Het eindresultaat op de uitnodiging is heel mooi geworden!

Te kort geleverd

Wij hadden 50 bedrukte kaarsjes besteld en hadden er maar 29 ontvangen. Wel vlot iemand kunnen bereiken en enkele dagen later hadden we de overige in de bus.

Perfect zoals verwacht!

Mooie afwerking, gepersonaliseerd. Heel goed en netjes ingepakt zodat het pakketje niet beschadigd. Snelle levering.

grotendeels positief maar proefsticker niet ontvangen

Bijzonder vlot om te bestellen en vlugge ontvangt ook zelf te ontwerpen eenvoudig, maar had ook proefsticker gevraagd die ging opgestuurd worden per post nog altijd niet gekregen en is dus nu grotendeels achterhaald.

Belle impression !

Bonjour Tadaaz, Belle impression, beau design mais un peu déçue de la photo qui devait prendre tout l'espace du cercle. Celle-ci a été légèrement coupé. La photo n'est donc plus ronde et avec un bord blanc plus important qu'il ne devait pas y avoir à la base. Le résultat est quand même joli mais pas celui choisi à la base.

Efficacité

Rapide et fidèle à la création en ligne.

Stickers super mooi echter de levering laat te wensen over. Stickers waren druipnat

Topkwaliteit!

Heel tevreden, topkwaliteit!

Heel tevreden van het resultaat

Heel tevreden van het resultaat

de druk op het toilettasje was niet zichtbaar

de druk op het toilettasje was niet zichtbaar

Satisfaite du produit.

Bonne qualité ; conforme à la description.

Superbe qualité

Faire part d’une très bonne qualité et expédié très rapidement

Gemakkelijk om aan te maken. Zeer mooie kwaliteit

Zeer mooie afwerking, precies zoals we het wouden. Tijdig geleverd, zeer goede prijs.

Livraison super rapide et beaucoup de choix de modèles

Livraison très rapide Site facile à utiliser Beaucoup de modèles disponibles

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge