Geboortekaartjes zijn prachtig

Heel blij met onze geboortekaartjes We hadden ook een kortingscode voor 10% en normaal kregen we ook 2 tetradoeken maar deze hebben we niet ontvangen Verzending was ook super snel!

Superbe!!!! Juste magnifique

Je ne m'attendais pas à ça, vraiment! Les invitations sont encore plus belles en vrai, le papier de qualité l'impression magnifique. Et quel surprise de voir que tout est arrivé beaucoup plus tôt que prévu. Que des compliments je recommande vivement.

Pas trop pour stickers 100% personnalisable

L’outil de création de stickers personnalisables n’est pas évident et ne permet pas grand chose au niveau création. Le prénom est coupé à ras. J’ai fait la commande le lundi et je l’ai reçue via la poste le vendredi.

Top service!

Heel mooie kaartjes en prima service!

zeer mooi

onze trouw uitnodigingen en onze kleine bedankjes zijn super mooi geworden, heel mooie ruime keuze van alles en goed bij prijs

Er waren de verkeerde enveloppen geleverd na een mailtje onmiddellijk nieuwe gestuurd. Zonder discussie. Goede kwaliteit en service

Mijn bestelling niet ontvangen

Mijn bestelling niet ontvangen, Wel alsnog nog een voucher ontvangen

Gekozen kaart = mooi Drukwerk = keurig Verzending = zoals afgesproken

Tadaaz is een aanrader!

Gemakkelijk te maken. Snelle levering.

Tevreden

Mooi resultaat,goede afhandeling van vermist pakketje door klantendienst.

Mooi,correct en betaalbare prijzen

Mooi,correct en treffelijke prijs!!!

Snel en kwaliteitsvol

De geboortekaartjes werden binnen de 24u geleverd en hadden de gewenste kwaliteit. Leuk dat je kan kiezen tussen bestaande ontwerpen. Ook handige tool om zelf een ontwerp te maken.

Topservice!

Wat leuk dat je vooraf een proefdruk kan aanvragen, zo ben je zeker dat alles correct is. De levering gaat vlot en het ziet er mooi uit!

Snelle levering en exact zoals op de foto en de beschrijving. Heel fijn!

Snelle levering en exact zoals op de foto en de beschrijving. Heel fijn!

perfecte service

Facile, rapide et de qualité

Vous proposez pas mal de choix qui sont facile à personnaliser. Le compte rendu donne très bien et votre rapidité de service est un de vos plus grand atout. Le point à améliorer ce serait votre programme de personnalisation. Le filtre sur la photo et le positionnement du texte et du dessin sur l étiquette par rapport à la découpe n’était pas fidèle à représentation.

Supersnelle topbediening

's Middags bestelling geplaatst en 's anderendaags reeds thuis aangekomen. Supersnelle bediening. Heel veel keuze op de website. Iedereen vindt hier zijn gading. Heel tevreden.

Rapide et facile

Commande facile et livraison rapide.

Uitstekende service

We hadden een bestelling geplaatst die niet geleverd werd door BPOST maar wel geleverd stond. Na contact met klantendienst, werd opnieuw een pakket opgestuurd.en dit is na 1 dag wel aangekomen. Dit is wat ik noem klantenservice. Top en aanrader

Au TOP

Vraiment AUCUN regret! L'article est conforme aux photos et le prix est plus que correct. Je recommande sans hésiter!

Topservice

ene dag besteld, andere dag al in de brievenbus, heel mooie kwaliteit

Heel snelle levering.

Makkelijk aan te passen. Excellente levering. Veel complimentjes gekregen.

Fantastisch!

Perfecte service en wat een flexibiliteit! Wij hebben al ons trouwdrukwerk hier laten maken én komen zeker nog terug! Een aanrader

Heel mooi en precies wat ik wou

Alle producten die ik besteld heb waren volledig in orde en exact zoals ik het wou. Enigste minpuntje is dat er bij de geurstokjes niets is bijgeleverd om de stokjes vast te maken aan het flesje waardoor je zelf nog iets moet verzinnen om de stokjes er aan vast te maken, een doorzichtig elastiekje of iets anders zou misschien wel een idee zijn om erbij te leveren.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge