Faire part et menu

Super vraiment satisfait de nos faire part pour notre mariage, et le menu est tout aussi parfait. La livraison est super vite livrer et bien protégé. Merci beaucoup

Enkele stuks besteld voor de getuigen te vragen voor den trouw en alle 4 super mooi

Parfait

Bon produit et livraison rapide impeccable

Très beau

Rien a dire, ils sont magnifique !

Bonne qualité et livraison rapide

Service impeccable et rapide

Uitstekende kwaliteit en snelle service

Ik maakte feestvlagjes (eigen ontwerp) via de tool op de website van Tadaaz. Het resultaat was nog mooier dan ik had verwacht. De afwerking is uitstekend, de materialen kwalitatief en de levering sneller dan verwacht. Topervaring!

Supersnelle service!

In minder dan 24h werden onze bedankkaartjes geleverd. Top service!

génial

les produits corresponde exactement a nos attente le délais de livraison est très rapide les graphisme sur les design réalisé parfait !

Alles perfect in orde

Perfect van begin tot eind

Het bestelproces is vlot verlopen. Ik werd daarbij prima begeleid. Het resultaat mag er zijn. Een dikke pluim voor de medewerkers, in het bijzonder Jamie en Barbara.

Snelle verzendig

Snel & uitstekende kwaliteit!

Zowel onze zelf ontworpen uitnodigingen als onze menu’s voor de trouw zagen er top uit! Alles werd snel geleverd & het drukwerk was van uitstekende kwaliteit!

Super gemakkelijk en super snel

Het ontwerpen van eigen geboortekaartjes en bijhorende verliep heel gemakkelijk en snel waardoor je je eigen goesting kunt maken en laten afdrukken.

Commande pour baptême

Tb expérience rien a dire tout était parfait

Heel tevreden

Top werk! Niets om aan te merken!

Carte de naissance

J'ai commandé des cartes pour la naissance de notre fille, elles sont très belle et de bonne qualité cependant il manquait 2 enveloppes dans ma commande :/

Topservice

Duidelijke, gebruiksvriendelijke website. Heel mooie ontwerpen. Ik heb telkens de bestelling ter plaatse afgehaald. Snelle service, vlotte communicatie, vriendelijk bij afhaling.

Super vriendelijke service!

Top!!!

Heel tevreden!!!!

Super souvenir superbe

Facile d'utilisation et le produit fini est magnifique

Geen pakket ontvangen

Ik heb de factuur goed ontvangen, de vraag naar een beoordeling ook, maar geen pakket! Ik wacht nog steeds op mijn bestelling dat volgens jullie mails woensdag 13/09 al aan Bpost gemeld was! Heel spijtig want het zijn stickers voor mijn trouw voor aanstaande zaterdag…

Top!!

hele mooie producten en een super goeie klanten service! Heeeeel tevreden met deze website!!

Beau résultat

Prise en charge ultra rapide pour un résultat très correct niveau qualité d'image. Je suis satisfaite de mon achat.

Top! Snel correct en mooie prijs/kwaliteit!

Kaartjes zijn snel klaar, correct en mooie kwaliteit.

Vlot en correct

Zeer vlotte en correcte aflevering van de bestelde producten!

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge