Heel goede service

De kaartjes waren tip top in orde. Bedankt voor de vlotte levering.

Veel keuze, mooie kwaliteit

Er is veel keuze in kaartjes en ontwerpen, zeker aangezien je de templates ook nog eens volledig naar wenst kunt zetten. Het enige nadeel vind ik, is dat je het logo van tadaaz er niet kunt afhalen. Zou dit een mooi pluspunt vinden, als je dit kon weghalen (eventueel mits bijbetaling).

Niet leuk. Iets besteld voor een communie en nog altijd niet aangekomen.

2 weken geleden een vaasje besteld met droogbloemen. Gisteren communie gehad en dus iets anders moeten gaan halen omdat het vaasje nog altijd niet is aangekomen

Correct en snelle levering

overzichtelijk, veel keuze, gemakkelijk te personaliseren en snelle levering

Alles was dik in orde! Hele mooie kaartjes en stickers. Mooi op tijd En een goed hulp Gemakkelijk ook zelf te maken op de site ging vlot Dikke dank u wel

Zeer duidelijk op de site en zeer snelle service aan huis

Geweldige kwaliteit in een handomdraai

Makkelijk en snel om jouw kaartje te personaliseren. Talloze voorbeelden om inspiratie op te doen. Mogelijkheid tot proefdruk is top én snel geleverd. Bijkomend ook leuke suggesties waar je zelf niet aan denkt: sluitzegels, houdertjes, …

Subliem

Ik had iets besteld en dit was verzonden maar de track and trace bleef hangen, deze bewoog niet meer. Omdat ik deze dringend nodig had nam ik contact op waarbij ze de bestelde spullen opnieuw in productie brachten en opnieuw verzonden, met resultaat deze keer. Super gemeende dankjewel Clara en haar collega’s !

Alles was netjes in orde, snelle levering en zeer zorgvuldig verpakt.

Leuke ontwerpen en vlotte service

Leuke site, met een grote keuze aan basis modellen om zelf mee te werken. Zeer correcte en snelle afwerking.

Kaarten top, fout bij aantal

Uitnodiging gemaakt voor 1 ste verjaardag. Ik had gekozen om af te halen. Bij thuiskomst ontdekte ik namelijk dat er kaarten te weinig en enveloppe te veel waren. Dit gemeld en is in orde gemaakt, hoop ik. ( nog geen tijd gehad om er om te rijden ) Dit is wel balen, aangezien ik express er moet om rijden naar Brugge ..

Prachtige kaartjes en snelle levering

Vlotte website, duidelijke instructies, mooie voorbeelden en prachtig resultaat. Snelle levering!

Esthétique - qualitatif - rapide

Pour tous les prix, design très esthétique et outils faciles à utiliser pour les modifications. Service rapide et commande très soignée lors de la réception du colis. Je recommande les yeux fermés ! Petit plus pour les prix intéressants !

Vlotte service

Mijn bestelling perfect uitgevoerd en zoals beloofd geleverd. De afhaalsysteem is super, ik kan langsgaan wanneer het mij past.

Echt een aanrader

Top kwaliteit en snelle levering

Alles prima

Uitstekend!

Zeer mooie kaartjes. Tijdens de bestelling was er iets misgelopen waardoor de kaartjes lichtjes beschadigd waren. Dit werd door Tadaaz rechtgezet - nieuwe kaartjes herdrukt en opgestuurd. Zeer professioneel en gemakkelijk bereikbaar via whatsapp.

Prachtige kaartjes en supersnelle levering.

Zeer aangenaam.

Vraiment au top

j’ai commander des cartes pour le baptême de ma fille est honnêtement la qualité est top et merci beaucoup d’avoir mis 3 cartes en plus

Al jaren een zeer tevreden klant.

- Top kwaliteit - Snelle levering Een echte aanrader!

Gemakkelijk en vlot

Veel keuze in ontwerpen, eenvoudig in gebruik en vlotte levering.

Kwaliteit

Goede kwaliteit, vlotte levering, behulpzaam om een kaartje te maken zoals je het graag wilt.

Goede kwaliteit en service

Vlot antwoord bij vragen, snelle service en goede kwaliteit

Mooi drukwerk, niet echt goedkoop

Mooi drukwerk, leuk met de bijpassende enveloppen, niet echt goedkoop, lettertype zag er op scherm wel duidelijker uit...

Super tevreden van de service,Top!

Fantastische site,

Gr P de Brieylaan 17