We komen altijd weer terug!

Altijd voldoende, leuke en originele keuzes. Ook met de tijd leuke nieuwe keuzes zodat het altijd origineel blijft! Snelle en goede service. Als ik bij Tadaaz bestel ben ik gerust dat het in orde komt! Ook deze keer weer bedankt

Produits de qualit - sérieux - livraison hyper rapide - Service clientèle au top

Première commande sur ce site Erreur de notre part dans la commande Correction faite par le service clientèle et nouveau produit délivré dans les 48 heures.

Mooi gemaakt

Good service

Service op maat en met een persoonlijke opvolging

Wij zijn erg tevreden met jullie open source ontwerpen, de assistentie tijdens de voorbereiding en duidelijke communicatie rond levering. Bedankt ! Aanrader

Heel mooi en supersnel

Kaartvooraf gemaakt, voorbeeld opgevraagd en na de foto’s vd fotograaf te hebben ontvangen de kaart afgemaakt. Op 2 dagen perfect geleverd!

Facile et rapide

De beaux modèles , facile à personnaliser et rapidité d’envoi .

Top service en snelle levering

Save the date de bonne qualité et livraison en 24h

Superbe commande reçu rapidement et qualité prix ses excellent

Het leukste geboortekaartje

Ruime keuze Gemakkelijk aan te passen Bijpassende stickers Snelle levering

Je recommande +++

Qualité Prix Rapidité d'envoi ... parfait ! 1ere fois pour moi à l'occasion du baptême de ma 3eme et franchement je suis plus que ravie. Des invitation. Des 1ere page pour carnet . Les déco .. sont de Qualité ++ Merci tadaaz !!

Betaalbaar, snel en verzorgd

Voor ons huwelijk hebben wij verschillende bestellingen geplaatst. De bestellingen worden snel en verzorgd geleverd. Qua prijs/kwaliteit uitstekend. Alsook krijg ik niet te veel 'reclame' mails tussendoor. Ik zou het zeker aanbevelen en ga in de toekomst nog gebruik maken van tadaaz.

Alles gemakkelijk te vinden, gemakkelijk bestellen, overzichtelijk. Snelle levering, alles mooi verpakt, mooie kwaliteit!

Snelle levering, sneller dan vermeld. Mooi afgewerkt product.

Steeds top

Alles is steeds netjes verpakt en op tijd geleverd. Wij bestellen voor alle gelegenheden bij Tadaaz. Mooie foto kwaliteit.

Super contente

Très belle impression juste sur quelque enveloppe doré il y avait quelque couler mais aussi non c'était magnifique

mooie afwerking, vlug geleverd via B-post

Commande de souvenir pour naissance

Joli choix de contenant à dragée pour naissance , reçu très rapide et super qualité à prix abordable

Mooie afwerking van de kaarten

Het was even zoeken om de kaarten te ontwerpen, maar mooi afgewerkt product.

Vlot

Superbe résultat

Stockées facilement modifiable et très belle impression. C est nickel

Supersnel geleverd

Ik bestelde op maandagmiddag 45 ronde stickers en dinsdag om 10u zaten de (prachtige) stickers al in mijn brievenbus. Dat noem ik nog eens goede en snelle service!

Heel blij met mijn bestelling

Heel blij met de naamkaartjes voor de doopsuikers. Ze waren perfect

Prachtig

Juiste grote zoals bij afbeelding vermeld . Heel mooi . Zeker aan te raden. Gegeven als huwelijkgeschenk .

echte aanrader

ik wens eigenlijk aan het twijfelen tussen deze site en etsy MAAR ik vind het een veel betere kwaliteit en ook voor oudere kinderen / jongvolwassen nog bruikbaar . zeer tevreden over de afwerking en verzending .

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge