Fantastische materialen en perfect afgewerkt

Wij hebben onze trouwuitnodigingen en menu's laten drukken door Tadaaz. Vlotte bezorging van de proefdrukken, een vlotte hulp aan de telefoon (ik twijfelde of de letter goed stond) en alles mooi en goed verpakt bezorgd.

Heel tevreden en zéér mooi!

Vlotte service

Heel tevreden

Mooie afgewerkte producten

Très bonne expérience de création

Très bonne expérience de création. Cependant, la manipulation des images JPEG est très difficile et le dimensionnement de l'image bug tout le temps. Merci de penser à fluidifier ce processus. Myriem et Thibault.

verpakking aanpassen

het pakket met kaarten werd in de brievenbus geleverd en bleef er een beetje uitsteken terwijl ik thuis was. Gelukkig regende het die dag niet dus niet echt een probleem maar mag er niet aan denken als het een regendag geweest was mss denken aan een geplastificieerde verpakking

Mooi en kwaliteitsvol

Heel blij met het resultaat. Wel heel jammer dat meer dan de helft van de kaartjes een default hebben. Vind het heel triest en jammer om ze zo te moeten afgeven. Die dat wel goed zijn afgedrukt hebben we er moeten uitzoeken en deze gegeven aan de belangrijke personen zo dat zij toch wel een mooi en deftig kaartje hadden.

Rapidité et qualité

Reçus le lendemain de la commande et très bonne qualité ! Je recommande

Heel tevreden over de ganse lijn

Een positieve ervaring. Kwaliteit van papier en drukwerk is hoogstaand.

Tadaaz is top!!!

De bestelling is zeer vlot verlopen. Er sloop een klein foutje in mijn bestelling (door mijn eigen fout/onwetendheid). Klantenservice gecontacteerd, zeer vriendelijk te woord gestaan en heel vlot verder geholpen om tot een oplossing te komen. Zonder enig probleem hebben ze mijn kaartjes aangepast en opnieuw verstuurd dus ik ben echt tevreden. Hier bestel ik zeker opnieuw. Top service!

Aanrader

Nog mooier en beter dan verwacht. Prachtige kaartjes, mooi verpakt verzonden.

Geweldig!

Heel tevreden!

Très belle qualité et possibilités de création

Facilité de création et expédition rapide et service client sympa ☺️

Vlugge levering

Vlugge levering, mooi afgedrukte kaartjes... Alleen had ik een kortingscode waarbij ik 2 tetradoeken ging krijgen als ik een bestelling van meer dan €120 plaatste en heb ik deze niet ontvangen.

Zeer snel zeer tevreden

Zeer tevreden snelle versturing mooie kalenders kwaliteit foto’s zeer goed

Bestelling was mooi afgeprint en snel bezorgd.

Fan van de proefdruk. Daarmee waren we gerust dat de grote bestelling goed ging zijn.

Goed afgewerkt product, uitstekende service.

Bij het bestellen had ik een fout gemaakt, dit werd vakkundig rechtgezet door de klantendienst van tadaaz

Unieke eyecatcher voor onze gasten!

Ons welkomstbord is een schot in de roos. Precies wat we in gedachten hadden en snel gemaakt in de handige app.

Qualité de production irréprochable!

Plusieurs commandes déjà faites chez tadaaz avec grande satisfaction. Service après vente également au top. Équipe réactive à toutes demandes.

Perfecte ervaring

Top product

Snelle levering Perfecte lay-out Zeer goede kwaliteit

Très bonne expérience

Facile d’utilisation, large choix de modèles, personnalisation flexible et aisée.

Ik vind ze mooi

Toen ik ze ontvangen had kon ik nie wachten om ze te bekijken .vond ze onmiddellijk heel goed. Zelf mijne verloofde en de kinderen vonde ze goed.

Mooie kaartjes, kwalitatief goed. Zeer snelle levering!

Aanrader!

Mooie ontwerpen, snelle levering, goede kwaliteit. Perfect!

Perfect!

We ontvingen onze bestelling reeds na twee dagen en ze beantwoordden helemaal aan onze verwachtingen! Top!

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge