Zeer tevreden over tadaaz !

De geboortesuiker en geboortekaartjes zijn super mooi !!

bonne expérience

Bon rapport qualité et prix. Service et livraison au top. Juste un peu plus compliqué pour faire la carte avec les photos je trouve personnellement..

Mooi gedaan

Geen problemen ondervonden, bij ontwerp of levering

Parfait

Cartes de remerciement pour un mariage parfaites et livrées le lendemain de la commande. Service au top !

heel goed

heel tevreden en snelle levering, een aanrader

Éérste en niet laatste

Heb 2 wijndozen besteld met persoonlijke foto’s erop …,en die waren geslaagd

Goede kwaliteit en service

Goede service, ook bij contact wanneer proefdruk wat laat kwam, vriendelijk en behulpzaam antwoord gekregen.

De uitnodigingen waren prachtig en de prijs-kwaliteit verhouding zit goed!

Veel ontwerpen om uit te kiezen, gemakkelijk te personaliseren en gedrukt op kwaliteitsvol papier. Eenvoudig proces, mooi resultaat en betaalbaar. Wat wil een mens nog meer!

gelmakkelijk!

Zeer snelle en goede service. De dag na bestelling lagen de kaarten thuis.Zeer Goede kwaliteit van kleuren, kaarten en enveloppes! Zeer tevreden!

Je suis satisfaite

Je suis satisfaite meme si malheureusement vous écrivez déjà des prénoms sur vos présentation et je ne l’ai pas vu du coup sur les faire part de bapteme de mon fils qui s’appelle Enzo le prénom Valentin est écrit.

Top service! Kaartjes waren nog geen 24u nadien klaar om op te halen!

Ik koos voor de kaartjes af te halen bij Tadaaz, deze waren super snel klaar! Top top top

heel snel

snelle en perfecte levering

In orde

Na lang wachten heb ik mijn pakketje ontvangen. Deze was bij de post verloren gegaan. Bedankt om dit in orde te maken en het opnieuw te versturen

Excellent produit, conforme à la commande.

Variété de produits, prix abordables. Facilité de l’interface du site pour personnaliser.

Nog steeds geen bestelling ontvangen.

Bestelling week geleden geplaatst en betaald. Pakje nog niet ontvangen. Geen duidelijke opvolging. Jammer! Nota: Alles is opgelost dankzij hun persoonlijke opvolging. Dikke dankjewel!

Encore mieux qu’espéré

Nous avons reçu nos faire-part et nous sommes ravis. Ils sont magnifiques et nous n’avons que des compliments. Merci Tadaaz

Uitstekende en snelle service

Perfect!

Mooie kaartjes, snelle levering. Een aanrader! Bedankt!

Kwaliteit heel goed Snelle verzending en verzorgde levering

Rapidité, efficacité, qualité

Incroyable !!!!

Tout ce dont j’ai pu commandé, que ce soit carte de naissance, carte de vœux et cartes d’invitations ainsi que tout ce que j’avais besoin pour le baptême de mon fils… tout était nickel je n’ai rien à dire! D’une qualité incroyable, je suis fan de Tadaaz.

Top kwaliteit

Heel mooie stickers, kleven ook heel goed! Ben er heel tevreden mee. Ook super snelle verzending!

Mooi resultaat, helaas geen volledige levering

Met het afgeven als cadeau van mijn bestelling ontdekten we dat niet alle onderdelen mee geleverd waren. Verder wel een super mooi resultaat en een vlotte service

Très bonne qualité, mais réalisation compliquée

Excellente qualité, livraison rapide, dommage que la réalisation soit compliquée.

Producten worden snel geleverd en zijn in orde

Ik bestelde doopsuiker, snoep,… Dit was steeds op korte termijn geleverd. Er was een duidelijke communicatie met het bedrijf tov de klant. Het materiaal dat geleverd moet worden is steeds in orde en zoals op de foto aangegeven. Top in orde!

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge