Rapide et excellent

Service rapide et le produit est bien celui commandé rien a dire c est super

Zeer te vreden

Bestelling zeer vlug geleverd En mooi drukwerk Mvg Denis Weiss

Geweldig, mijn pakje voor een bedankje voor de juf was vroeger geleverd ondanks mijn vrij late bestelling. De kinderen konden hun gepersonaliseerde zeeppomp aan hun juf geven. Iedereen blij.

Prachtig cadeau

Mooi aandenken! Enkel in de grootte van het lettertype in werkelijkheid was ik een beetje teleurgesteld

Snel en mooi!

Na twee dagen alles in de bus! Makkelijk om de vlaggetjes te maken en vrouwtje gelukkig!

Supermooi

Het is een Supermooi koffertje, zij is er heel blij mee

Prachtig resultaat en snelle levering

Dankzij de duidelijke en eenvoudige Wizard om je eigen kaart te maken prachtig resultaat bekomen. Professionele kwaliteit met toffe extra's om de kaarten nog mooier te maken.

Super mooi!

Heel blij met de dingen die we al ontvangen hebben.

Tiptop in orde

Alles kwam na een paar dagen perfect thuis geleverd. Zowel uitnodigingen als menu's. Zeer mooie kwaliteit en afwerking.

Mooi afgewerkt

Parfait

Très satisfaite Rapide Sérieux Propre

Rapide, efficace, belle qualité de papier

Le design et le look de tous les projets sont très chouettes. Une fois la commande passée, elle arrive 48H après chez vous. C'est parfait ! Merci Tadaaz

Hip en makkelijk

Mooiste ontwerpen, makkelijk te maken, handig af te halen buiten openingsuren! Tip: betere vermelding van materiaal, echt velours of geprint velours... ;-)

professioneel

Vlotte levering

Product ok, maar helaas te laat ontvangen

Ik had het donderdag verwacht. Ik had het die avond nodid bij afhaling van het rapport. Dus de foto last minute tussen mijn werkuren door bij de lokale drukker laten printen en op de achterkant de tekst geplakt. De kaarten van Tadaaz heb ik niet kunnen gebruiken. Aanbevelen? Ja, maar met de melding van goed op tijd te bestellen en dat het elders goedkoper kan.

Parfait! Je recommande!

Article très bien confectionné! Super rapport qualité/prix. Envoi rapide.

Snelle service, goeie kwaliteit!

Handig om te werken met standaard sjablonen die je toch nog helemaal naar je eigen hand kan zetten. Levering is super snel, kwaliteit erg goed!

Un service rapide de qualité et de confiance.

J ai commandé plusieurs fois sur Tadaaz et je n ai jamais été déçue, bien au contraire. Je recommande ce site à 100%!

Goede ervaringen

Bij de leveringen bleek dat er 3 dozen snoep te kort bij waren dit hebben ze direct de zelfde dag nog rechtgezet de dag nadien had ik ze al in huis. Super vriendelijk en wel 10 keer verontschuldigd.

Bonne qualité

Bonne qualité d'impression et papier. la finition mat donne tres tres bien

Super goed, steeds een heel tevreden klant!

Ik ben steeds een heel tevreden klant!

Mooie stickers

Heel blij met de stickers. Alleen heel jammer dat ze te laat geleverd waren door een staking bij bpost. Jammer genoeg ga ik de stickers niet meer kunnen gebruiken. Ze waren voor de juffen geschenkjes op school.

helemaal top

We zijn zelf niet zo creatief en dus heel blij met veel voorbeeldkaartjes waarbij bovendien nog handige assorti stickers en doosjes beschikbaar waren voor de doopsuiker. De bestelling bovendien zéér snel (de volgende dag al!) ontvangen. Wij zijn dus heel tevreden!

Rapide et conforme à ma commande

Rapide et conforme à ma commande

top, top, top!!!!

super, echt heel blij met het resultaat. zowel de kwaliteit, de levering als de site zijn een dikke 10 op 10

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge