Goede tool om een eigen design te creeren etc

Super. Volledig zoals ik het wilde!

Een snelle levering die volledig was zoals ik mijn ontwerpje had gedaan via de site. Ook heeft de klantenservice mij verschillende keren zonder probleem verder geholpen toen ik mijn ontwerpje kwijt had gespeeld!

Gebruiksvriendelijke site met snelle levering

Gebruiksvriendelijke site om eigen kaartje te ontwerpen. Zeer goede kwaliteit en snelle levering. Ik kan het iedereen aanraden!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel en correct

Perfect!

Alles is precies zoals besteld

Top service mooie producten

Prachtige

Vlotte snelle eerlijke verwerking en levering

snelle, heel verzorgde en perfecte levering.

snelle, heel verzorgde en perfecte levering van het product.

Je suis très contente du resultat !

Je recherchais une boîte ou petite caisse pour y mettre des souvenirs de mon Erasmus, mais pas moyen d’en trouver une vraiment comme je l’imaginais. Et je suis tombée sur votre site et je me suis dit que je pouvais faire réaliser la boîte que je voulais. Je suis très satisfaite du résultat. C’est un travail de qualité !

Snel en tevreden!

Veel sneller gekregen dan gezegd. Super mooie kwaliteit, heel content. See you next year with fathersday.

Snel geleverd, exact wat ik bestelde

Het duurde niet lang om te vinden wat ik nodig had. Duidelijke omschrijving van het product op de website. Snelle levering en alles was in orde.

Het zag eruit zoals ik het wou, maar de schort was stug van kwaliteit en zeker voor die prijs.

Helemaal perfect

Heel mooi geboortegeschenk. Helemaal wat ik er van verwachtte.

Een sterke aanrader voor prachtig drukwerk

Kwaliteit, service en prijs hebben ervoor gezorgd dat we prima drukwerk hebben gekregen dat helemaal aan onze verwachtingen beantwoordde. Wij zijn zeer tevreden.

Rien à dire

Kwaliteit OK, timing niet

De beloofde timing op de site, deed ons kiezen voor Tadaaz. Helaas kwam ik in de problemen omdat de stickers later zijn geleverd. Het lijkt me beter om correcte info daaromtrent te geven.

Belle qualitée, beau rapport qualité/prix

Beau rapport qualité/prix, je suis ravie de mon achat. Beaucoup d'article sympa

super

Met de eerste mok een ongelukje gehad...oor eraf. Snel een nieuwe ontworpen en besteld. gelukkig weeral een snelle levering waardoor we het cadeau toch nog tijdig hadden.

Dubbel gevoel

Mijn allereerste bestelling was volledig in orde. Mijn 2de bestelling was helaas helemaal mis gelopen. De tekst was niet leesbaar en bij een 15 kaartjes (van de 160) was de tekst er af een deel van af geknipt, dus niet bruikbaar. Feedback meegegeven om bij de kaarten te beschrijven wat mogelijk is (teveel tekst) en als men ziet dat het niet leesbaar is, best klant te contacteren. Want op gsm is het ingezoomd en was het goed te lezen. Er was een nieuw voorstel maar door tijdsdruk niet meer haalbaar. Dankbaar dat ik het geld terug heb gekregen in een voucher.

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

De website is heel gebruiksvriendelijk voor het ontwerp van de kaarten. De levering was snel en de kwaliteit uitstekend!

prachtige uitnodigingen

alles perfect afgewerkt en geleverd

Zeer mooi afgewerkt valiesje en vlotte levering. Zal zeker nog bestellen in de toekomst

zeer makkelijk, gebruiksvriendelijk en professioneel resultaat!

zeer makkelijk, gebruiksvriendelijk en professioneel resultaat!

Goeie service voor mooie geboortekaartjes en toebehoren

Snel antwoord op e-mail bij een probleem (er ontbraken 2 doopsuikerdoosjes) en goede rechtzetting. Mooie kaartjes en toebehoren voor de geboorte van ons zoontje!

Prachtige kaartjes, snel geleverd!

Makkelijk om de kaartjes te personaliseren + veel keuze in ontwerp. Mooie kleuren en topkwaliteit van eindproduct. Heel erg tevreden. Aanrader!

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge