Goede kwaliteit en goede service

Super mooi Vaderdagscadeau

We kochten een gepersonaliseerde bbq schort. Deze is heel erg mooi gedrukt en van topkwaliteit.

Excellent !

Site avec une facilité d'emploi et super personalisable, envoi rapide et super qualité, je recommanderais sans hésitations !

Snelle levering en mooie kwaliteit!!

service au top et belle qualité

Service client réactif et toujours satisfaite de mes achats

Vlotte levering en goeie service

De kaartjes waren in orde en snel klaar. Heel tevreden over de service.

op één dag tijd was het geleverd! Geen twijfel in noodgevallen :)

Génial

J'ai fait une commande un peu spéciale. Et j'ai eu un retour positif et rapide. Trés efficace et à l'écoute. J'ai reçu la commande trés vite en plus. Super travail. Merciiii beaucoup. Je recommande sans hésitation.

verloren pakket door B post

na mail , is er snel ingegrepen en is mijn bestelling opnieuw aangemaakt en krijg ik het als nog snel toegestuurd. super klanten service

Perfect, zoals altijd! Mét extra effort! Dank je wel!

Al meerdere malen besteld en steeds tevreden. Deze keer ter gelegenheid van de Communie van de zoon, heel wat producten besteld maar door mijn toedoen, te laat besteld. Toch heeft Tadaaz er voor gezorgd dat mijn bestelling netjes en op de valreep kon geleverd worden. Dankjewel!

Gemakkelijk, kwalitatief, vlot!

Wij bestelden communiekaarten die heel goed gelukt zijn! Ze waren gemakkelijk te maken op basis van de veel sjablonen. Er was ook echt veel keuze om te kiezen. Ze zijn licht aanpasbaar tot ver aanpasbaar, zoals je zelf wilt. We kregen de kaartjes 3 werkdagen later geleverd, goed ingepakt, alles perfect verlopen. Ik was aangenaam verrast door de goede kwaliteit ervan! Doen we nog!

Wij kregen de verkeerde trouwkaartjes toegestuurd. Mailtje gestuurd en binnen de drie dagen hadden we de juiste al in de bus!

Perfecte service

Vandaag besteld, de dag erna Verzonden, de daaropvolgende dag al in huis...top!!

Goede en snelle service

Goede firma, geen problemen alles liep vlot

Zeer mooie kwaliteit, net zoals verwacht!

Het ontwerp zag er net uit zoals ik het had doorgestuurd. Snelle levering!

Zeer goed, als er toch iets fout gaat super service!

Snelle levering en heel mooi product. Ons cadeautje had wel fletse kleuren, dit doorgegeven en zeer snel antwoord gekregen en hebben de juiste opgestuurd Top service!

Super service

Commande dans les 2 jours reçue. Super rapide et exact comme demandé. Un site que je retiens pour d autres projets.

Rapide et conforme

Rapide et efficace

Wat een kwaliteit!

Ten eerste, het was een snelle levering. Kwaliteit is echt top.

Top en leuk

Snelle levering, mooi product,goed verpakt.

Très satisfaite de la qualité et du choix

Créer une carte de remerciement pour la communion de ma fille a été tellement simple et les cartes on fait un bel effet! Très bonne qualité du carton et absolument identique à ce que l'on voit sur le site.

Goede website, snelle service, alles top!

Persoonlijke, vriendelijke en snelle service!

De designs van Tadaaz hebben net dat ietsje meer. En bij dringende zaken, bel je gewoon de klantendienst. Die hebben mij super goed geholpen, waren heel erg flexibel en vriendelijk. De kwaliteit van de kaarten was weer goed en de fout die in het kaartje zat hebben ze zonder extra kosten opnieuw gedrukt. Top service!

Super mooi gedaan

Zeker een unieke kado om aan de gasten te geven op mij trouw die op 6 juli plaats vindt. Mvg heidi

snel en makkelijk

makkelijk in gebruik, snel geleverd en mooi.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge