Gemakkelijk te maken en heel mooi resultaat!

Ik ontdekte per toeval de website, maar vond er alles wat ik nodig had en meer en bovendien was alles gemakkelijk samen te stellen, snel geleverd en van zeer goeie kwaliteit. Ik zag intussen al voorbeelden van andere websites via anderen en het is niet te vergelijken. Ik bestel bij een volgende gelegenheid zeker opnieuw bij Tadaaz.

Ik maakte erg laattijdig de bedankkaartjes aan voor het Lentefeest van onze dochter. Ik hoopte wel dat alles tijdig zou toekomen, maar ging er eigenlijk vanuit dat dit door mijn eigen toedoen niet mogelijk zou zijn. Alles kwam echter tijdig toe en ook van de kwaliteit waren we erg tevreden!

Beaucoup de choix mais reste cher pour des grandes quantités!

Achat de cadeaux en grand nombre pour mon mariage. Choix important mais me prix reste élevé pour une grande quantité.

Parfaite première expérience

Service sérieux, efficace et de très bonne qualité. Je recommande !

Prachtig kaartje / snelle levering

Voor de communie van mijn dochter hier kaartjes besteld. Prachtig kaartje en een snelle levering! Heel gebruiksvriendelijke website ook. Pluspunt, bij het bestellen van het kaartje, worden ook de juiste enveloppes voorgesteld.

Wij hebben magenten met foto besteld voor de communie van onze zoon. De magneten zijn van hele goede kwaliteit alsook de foto's zijn goed zichtbaar. Tevreden gasten en een trotste zoon!

Foutieve levering

Te lage aantallen geleverd.

Vlotte verzending/ goed verpakt. Voor herhaling vatbaar.

Snel ontvangen

Super mooie kaartjes en stickers ontvangen. Voor herhaling vatbaar!

Vlotte ontvangst van de bestelling, uitstekend resultaat!!

Zeer tevreden!

Leuke website Gemakkelijk om te ontwerpen. Snelle levering.

Een prachtige uitvoering ,net zoals we het wensen .

Een prachtige uitvoering ,net zoals we het Wensen .

Une première expérience au top

Suivi impeccable. Envoi rapide malgré la personnalisation du cadeau!

Superongeloofelijkformidastisch!!!!!!!

Super goed!!!!!!

Tevreden van de levering

Snelle levering. Ook goed geholpen toen ik merkte dat er te weinig mee was opgestuurd. Zij stuurde het direct terug op. Heel tevreden van de service.

Bien bien

Très professionnel et à l’écoute en cas de problème je recommande

snel en mooi resultaat geleverd

een snelle levering, mooie bedrukking en ook mooi verpakt voor levering zodat niets kan kapot gegaan. Ik had lint voor rond de zeepjes besteld en er zat ook stickers bij om de linten mooi te kunnen vastmaken rond de zeepjes.

Geweldig!

Geweldige service echt kwaliteitsvol! Ook bij default helpt de klantenservice je direct bij het zoeken van een oplossing.

Joli cadeau d‘anniversaire

Très beau résultat, le bois n‘est pas de très bonne qualité

Perfect!

Top service! Snelle levering!

Zeer tevreden alles tip top in orde

Snelle levering alles was dik in orde zeker aan te raden dankjewel

Heel erg tevreden over de mogelijkheden en service

Veel keuze om te ontwerpen met foto’s. Uitnodigingen, bedankingen, geschenken,… ideeën genoeg om een communiefeest helemaal af te maken! We onthouden de vlotte service.

Supergoed en voor herhaling vatbaar

Leuk

Gr P de Brieylaan 17