Verzorgd en snelle service

Mooie snelle service aan top kwaliteit

Mooi resultaat en snelle levering

Eenvoudig te maken en snelle levering

J'ai essayé avec plusieurs sites concurrents mais le vôtre m'a paru facile et je n'ai pas hésité d'appeler votre bureau où une charmante dame m'a accompagné dans pour un résultat impeccable. Je ne manquerai pas de recommander vos services autour de moi. Aussi, je reviendrai pour d'autres services que vous proposez. Merci

Très bien! Conforme à mes attentes

Très bien, rapide et de bonne qualité

Heel tevreden

Alles makkelijk via de overzichtelijke website

Gebruiksvriendelijk, snelle service.

Eigen ontwerp makkelijk kunnen vormgeven. Proefdruk ontvangen en de bestelling werd snel klaargemaakt en geleverd. Mooie kwaliteit voor ons geboortekaartje. :-)

Vlotte service, mooie afwerking!

Ik maakte zelf een kaartje omdat ik mijn keuze niet vond in de sjablonen. Heel tevreden van mijn kaartje. Het was echter wel handig geweest mocht het zelf maken ondersteunt was door linealen zodat ik ist dat mijn foto's overal gelijk stonden. Ik wou heel graag een witte rand creëren die overal even groot was.

Snelle service, goede kwaliteit

Snelle service, goede kwaliteit

Niet hetgeen ik verwacht had

Ik bestelde een moederdagcadeau (glazen potje met droogbloemen in en houten plaatje met persoonlijk tekstje op). Cadeau viel echt veel kleiner uit dan ik verwacht had, zo een mini potje met paar takjes droogbloemen in en dat voor die prijs? Dan is er ook nog een van de bloementakken kapot aangekomen.. echt teleurgesteld!

Mooie attentie. Snelle en correcte service.

Snelle levering en top kwaliteit

Ik had uitnodigingen en bedankkaartjes voor een lentefeest ontworpen. Het bewerksysteem om te ontwerpen is gemakkelijk en de afdrukkwaliteit is top! Snelle levering en de klantendienst is uitstekend! Ik raad het iedereen aan!

Uitstekende kwaliteit!

super!

een aanrader

Zeer mooie kaart, kan niet wachten om ze uit te delen op de communie van mijn zoon :-)

Zeer mooie kaart. Wel groter dan ik had gedacht, maar ik had niet echt naar de afmetingen gekeken. Ook heel blij dat jullie hebben doorgewerkt tijdens het lange weekend van hemelvaart. Wel had ik nog een proefdruk besteld, maar omdat deze te lang onderweg zou zijn, heb ik nog voor deze was toegekomen al de kaartjes moeten bestellen. De proefdruk en de kaartjes zijn uiteindelijk op dezelfde dag aangekomen. Dus misschien niet slecht om tegen betaling ook de proefdruk sneller te laten bezorgen. Maar het is allemaal goed gekomen, heel blij met het kaartje.

Wij zijn zeer tevreden!

Zeer mooie kaartjes. Snel klaar- altijd correct!

Top service!

De folie van mijn bestelling klopte niet. Dit door een omschakeling tussen de kleuren om uit te kiezen. Zonder pardon werd ik verder geholpen & wordt de juiste versie opnieuw verstuurd!

Rapide et efficace

Reçu très rapidement, les faire-part commandés pour la naissance de notre princesse sont très beaux. Ils ont fait l'unanimité. Prix relativement raisonnable.

Levering sneller gekregen dan verwacht was, alles was tiptop in orde!

Nog nooit teleurgesteld! Altijd top!

Zeer toegankelijke website. Makkelijk om dingen te personaliseren. Leuke ideetjes voor elke gelegenheid.

Heel tevreden

Heel blij dat de kleuren op het bedank collagekaartje werden aangepast aan het naamlogo. Zo werden de kleuren levendiger dan dat ze oorspronkelijk waren. Heel fel bedankt. Het was ook een mooie dag!

Goed en snelle levering

Snel en correct

Heel mooi en gemakkelijk om zelf te vullen!

Heel mooi. Snelle levering! Gemakkelijk om zelf te vullen. Gewoonweg TOP!

Top kwaliteit en services!

Communiekaarten besteld, de dag nadien al aan de voordeur. Attentie in houten staander en foto's erbij, waren ze super tevreden mee. Een echte aanrader!

Snelle service, prima kwaliteit

Service rapide et à recommander

J’avais fait un prototype pour le faire-part de naissance de mon fils. Lors de la naissance, j’ai passé ma commande le lundi et l’ai reçue moins de 24 heures après. Ce qui n’est pas sans importance. Par contre, seul petit bémol, les modifications de texte via smartphone sont un peu compliquées. Je recommande sans hésiter

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge