Parfait

Envoi rapide en 2j, reçu au point relais un jour férié !

Mooie producten, top service!

Heel tevreden over de service, bestellingen heel snel klaar!

Altijd mooi en zo leuk om Tadaaz pakjes te krijgen

Leuke kaartjes en bedankjes besteld voor vormsel van de dochter. Netjes op tijd en prima in orde !

Vlotte en correcte service !

Mooie resultaten en snelle levering.

De kaartjes en bedankjes die worden aangeboden zijn prachtig. Voor elke stijl wat wils. Het gebruik van de editor daarentegen is zeer onhandig in gebruik. Na redelijk wat gesukkel en gepruts is het eindresultaat er eindelijk. Voor het bestellen moet je telkens de onnodige enveloppes afklikken anders betaal he hiervoor een onnodige meerkost. Het is wel een mooi resultaat met een snelle levering!

TOP artikelen, kwaliteit en service!!

Heel mooi en kwalitatief aanbod van samen passende kaartjes, bedankjes, menukaarten, decoratie, ... Ook een snelle service, niet alleen het praktische, maar ook bij vragen, wordt er "persoonlijk" geantwoord (dus niet met zo automatische berichtjes en/of verwijzingen dat de antwoorden te vinden zijn op de website). We zijn hier dus heel erg tevreden!!

Heel moeilijk om stickers mooi te plakken op bellenblaas

Eerste keer dat ik ontgoocheld ben van mijn Tadaaz bestelling. Het was echt niet gelakkelijk om etiket voor bellenblaas mooi te becestigen zonder probleem. Mijn eerste 4 ziijn dus een beetje mislukt. Als ik fit op voorgand had geweten, had ik extra stickers/labels besteld. Had wel leuk geweest als er extra stickers stansaard in het pakket geleverd zouden worden.

Geweldig!

Alles werd tijdig geleverd, prima service. Ik kan Tadaaz alleen maar aanraden!

Dankbaar om de snelle service!

Kwaliteit en snel

Geweldig!

Hele handige en gebruiksvriendelijke tool op de website om zelf te ontwerpen en/of samen te stellen. Je bestelt je pakket en enkele dagen later wordt het geleverd. Wij zijn fan van Tadaaz!

Super produit, livraison rapide !

3e fois que je commande sur tadaaz, la qualité est au rendez-vous ainsi que la rapidité !

Super !

Als niet ervaren vrouŵ, was mijn eerste bestelling flink ok!

Zeer tevreden, een echte aanrader!

Ik bestelde enkele maanden voor de geboorte van onze zoon een proefdruk van een kaartje waarbij ik later nog de datum, lengte,… moest invullen. Toen ik op de grote dag de kaartjes vervolledigde en bestelde kreeg ik enkele uren later telefoon van Tadaaz om te melden dat er enkele dingen nog niet volledig ingevuld waren. Dankzij dit zorgvuldige werk van Tadaaz kregen wij de volgende dag onze kaartjes, helemaal juist ingevuld!

Service rapide

Service rapide. Beau. J aurai aime une meilleure qualite pour la photo. On voit trop l impression.

Zeer content

Heel mooi! Meer dan ik had verwacht

Tevreden

DE STIKERS ZIJN ZOALS IK WILDE

Alles was prima, prachtig kaartje, snel geleverd!!

Prima!!

Snelle kwaliteit

Elke bestelling kwam er sneller dan voorzien. De kwaliteit van geleverde goederen is hoog. Er is zelfs marge voor fouten via een proefdruk (zou misschien goedkoper mogen). Ook de helpdesk kon mij perfect online verder helpen. Tevreden klant!

Fluidité de la fermeture de la boîte à revoir

Trop difficile l'ouverture pour un enfant

• Nous recommanderiez-vous? Non

Supertevreden!!!

Mooie kwaliteit en super service!! Er was een foutje in mijn kaartje en ze hebben gratis nieuwe gemaakt. Op zaterdag de mail gestuurd ervoor en op maandag namiddag bericht gekregen dat die klaar waren!!

Super remerciements de mariage

Très pro arrivée rapidement photos très belles beau produit vraiment rien a dire nous sommes enchantés de notre commande !

Zeer tevreden met het resultaat

Herdenking potje voor aan graf is mooi gelukt.

Het meeste van de bestelling was in orde

Ik vind het een leuk pakketje maar wel jammer dat er een paar van de langwerpige mica doosjes geplooid waren want zo een plooien krijgen je niet weg uit plastic dus dit zijn doosjes die we niet kunnen gebruiken.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge