Goed service

De kaarten op voorhand al een op proef laten drukken werkt prima!! Mooi eindresultaat.

Snelle levering, stickers zagen er perfect uit zoals op de foto.

Snelle levering, stickers zagen er perfect uit zoals op de foto. Niets op aan te merken.

mooie kwaliteit en snelle verzending

mooie kwaliteit en snelle verzending

Très bien, rapide et diversité

Commande très facile à réaliser. Livraison rapide. Choix multiple. Mais difficile à voir le prototype en entier.

Supermooi!

De bedankjes zijn gewoon supermooi, onze mond viel open van verbazing!

Heel tevreden!

Heel erg tevreden van de kwaliteit en de levertijd.

Perfect naar wens!

Alles netjes en heel snel aangekregen. Zeer content van deze bestelling!

Alles mooi afgewerkt super

Kaartjes worden gemaakt zoals je wenst. Levering gebeurt altijd correct.

Suuuper blij!

Heel blij met onze mooie bedankjes voor onze dochter haar communie! Wij bestellen zeker nog een keer!

Zeer tevreden!

Zeer positief!Snel en prima resultaat!

Perfect!

Alles naar wens.

Snelle levering, mooie kwaliteit

Wat ik bij de kaartjes niet wist was dat de voorkant mat was, de achterkant blinkend. Misschien stond het er wel ergens en zag ik het gewoon niet.. Ze waren mooi hoor, daar niet van ☺️

Heel mooie producten!

Zeer tevreden!

Mooie kaartjes en snel geleverd

Wij zijn heel blij met de bedank kaartjes die ik maakte via Tadaaz.

Super tevreden

Heel mooie kaartjes, veel complimenten over gekregen. Ook snel geleverd. Prima kwaliteit.

Nog mooier dat dat ik gedacht had.

Super tevreden van de kaartjes, placemats en bedankjes!

Super service, snel, zeer mooi

Mooi en verzorgd Snelle levering

Super réalisation

Service très rapide et sérieux. L'impression des photos est au top

Heel tevreden

Prachtige sjablonen die je in een handomdraai kunt personaliseren. Mega blij met het resultaat en de snelle levering. Ik heb ook een deel afgehaald, heel gemakkelijk, top service. Dankjewel

Mooie kaartjes , snelle levering

Gemakkelijk te ontwerpen voor een heel mooi resultaat.

Snel en goed

Levering was snel en de bestelde foto was van goede kwaliteit!

NIet goed

Levering duurde lang en was onvolledig. 9 items ontbraken en enkele zaken waren te donker afgeprint: zeer bizar dat een ontwerp dat ze zelf maakte zowel een matte print als een glanzende print bevat. Echt niet mooi.

Mooie kaartjes, maar duur..

Mooie en stevige kaartjes maar duur i.v.m. andere websites. Kwaliteit ok.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge