Achtergrond kleur niet in te stellen

Ons bedankkaartje voor het vormsel is zoals steeds heel mooi! Alleen spijtig dan wanneer je een andere kleur kiest voor het hoofdkaartje, dat het bijkaartje niet dezelfde achtergrond kleur krijgt. Terwijl je die kleur voor het extra kaartje ook niet kan instellen…

Goede kwaliteit en service

Très satisfaite

Produits de qualités. Respecte du temps de livraison. Dommage que les frais de ports ne sont pas gratuits à partir d'une certaine somme.

Goede service en snelle levering

Snelle afwerking, mooie kwaliteit

Makkelijk om thuis je product te ontwerpen. Mooie afwerking. Prijs/kwaliteit ok

Correct

Bestelling en levering heel vlot verlopen. Werd afgeleverd volgens afspraak en artikel correct zoals gevraagd.

Super service en kwaliteit

Ik bestelde menukaarten en bedankkaartjes voor mijn dochter haar communie. Alles was prima en in uitstekend mooie staat! Ook de service is prima! Alles mooi op tijd en netjes geleverd!

Zeer snel en kwalitatief

Heel toffe placemats gekocht voor onze zoon z'n lentefeest! Ze werden zeer snel geleverd!

Is heel gemakkelijk om mee te werken!

Super ontwerp

Heel mooie kaartjes

Alles was precies zoals ik het wou!

Het maken van de artikelen, kwaliteit en verzendtijd zijn uitstekend!

Szybko i profesjonalnie

Bezproblemowy sposób zamawiania Szybka dostawa Pełen profesjonalizm

Service très réactif aux demandes

Collis arrivé abîmé 2x!!! :( Mais le site a été directement à notre écoute et réactif à nos plaintes pour réparer le litige. Donc besoin d'amélioration du packaging d'envoi des collis. Mais réaction et service au top!!! Merci

Super mooie kaartjes , goeie kwaliteit van foto's

Super mooie kaartjes, goeie kwaliteit van foto's

Topservice!

Wat een service: in het weekend of 's avonds steeds bereikbaar. Ik had een te klein logo geplaatst op de linnen zak waarop ik gecontacteerd werd door de customer service van tadaaz. Dit leek initieel online wel mee te vallen echter merkten zij bij de verwerking van mijn bestelling dat dit erg klein en onleesbaar zou uitvallen. Op eigen initiatief nam tadaaz contact wat ik ten zeerste apprecieer want het resultaat is zo veel mooier! Correcte en snelle levering.

Een heel mooi afgewerkt product, waarbij alles tot in het detail is afgewerkt. Helemaal zoals op de website beschreven en afgebeeld.

Mooi afgewerkt, volgens de verwachtingen

Mooi afgewerkt, volgens de verwachtingen, vlotte levering

ok

ok

Super!!!!

Wij hebben de bedankjes aangeschaft. Een pringels omslag voor het communiefeest van onze dochter. Net als de vorige keer bij onze zoon 3 jaar geleden. Weer super tevreden met de kwaliteit, service en snelheid van leveren. Een dikke aanrader!!!

Parfait

Très belle finition

Heel tevreden

Ontwerp was makkelijk, bestellen en paar dagen later al ontvangen. Mooie kwaliteit en goed verpakt.

rapide

livraison rapide produit tel que sur l'image

Niet mooi

Kaartje met race quto is echt niet mooi. Foto kokomt niet tot zijn recht, op de computer zie je niet dat er bruine laag over de foto gelegd gaat worden waaardoor de kleuren lelijk worden en de foto okscherp

Vlugge levering en goed ingepakt

Snelle service en goed verpakt

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge