Alles zoals het hoort

Alles is aangekomen zoals het hoort. Goede kwaliteit!

Topservice!

Al vaak besteld en altijd tip top in orde en snel geleverd!

Beau mais petit

Plus petit que ce qu’on a l’impression en photo et le bois est très fin mais ça reste beau

Vlot

Snel en makkelijk

Probleemloze kwaliteit en levering!

Super kwaliteit, doet wat het belooft! Nog snellere levering dan verwacht.

Prachtige kaartjes, snel geleverd

Het is niet moeilijk om in de mooie selectie kaartjes iets te vinden wat aansluit bij je smaak. De configurator is vervolgens gebruiksvriendelijk, net als het betaalproces. De levering is vaak nog sneller dan beloofd. De kaartjes zijn mooi afgewerkt, en zijn voorzien van prachtige kleuren.

Spatie in tekst

Beste, de kwaliteit en de uitstraling van de kaartjes is top. Enkel jammer dat niemand de kaartjes even bekijkt voor druk. Ik heb waarschijnlijk perongeluk, tussen 2 zinnen door op enter geduwd, waar door ze te ver van elkaar af stonden. Als iemand even na kijkt voor druk, was dit niet geweest. MVG Betsy

impeccable

service impeccable site web très clair

Snel geleverd en mooie kwaliteit!

Heel tevreden over de snelle levering en het mooie resultaat.

Zeer slecht

Mijn bestelling heb ik nog nt en morgen is het feest van mijn zoon.

Prachtig

Super blij met de bedankkaarten van onze tweeling hun eerste communie. Ze waren heel mooi en ideaal afgehaald in Brugge .

Mooie ontwerpen en gemakkelijk programma om de kaarten te maken. Je kunt het ontwerp opslaan en achteraf gemakkelijk aanpassen. Kwaliteit van de kaartjes is zeer goed.

Kwaliteit

Ontgoocheld

Beste Bij deze helaas voor de communie afgelopen zaterdag ons welkomsbord niet gekregen via BPost dat enorm jammer is Mvg

Excellent!

Super efficace! Réactivité dans les échanges de mails. Super beau résultat, rapide! Je recommande à 1000%!!

Wauw

Heel goede kwaliteit, supersnelle service, had de kaartjes al 1 dag erna!!

Perfecte service!!!

Kaartjes zijn heel mooi! Kwaliteitsvol en perfecte levering. Echt top!

zeer handig en vlot

zeer handig en vlot

Gebruiksvriendelijk, gemakkelijk

Het zijn toffe ontwerpen, leuke ideetjes voor bij de kaartjes. De website is gebruiksvriendelijk. De richtdatum wanneer de kaartjes worden verstuurd is correct, een goede opvolging.

Vlotte service , beperkte mogelijkheden bij afwijken van de template.

Ik week af van de gebruikte template. Dit heeft tot gevolg dat één van mijn afbeeldingen niet de juiste kleur heeft ten opzichte van de standaard achtergrond ook al leek dit op het scherm oké. Het zou gemakkelijker zijn als de kleurencodes (achtergrond of andere standaard elementen) van de template vermeld staan zodat de eigen toegevoegde afbeelding hier kan aan aangepast worden. Voor de rest een zeer snelle en vlotte communicatie en levering.

was blij met het pakket

In juli 2023 zijn we 18 jaar en in 2025 zijn we 20 jaar getrouwd. Mijn plan is om een soort tentoonstelling te bewerkstelligen van cadeaus voor al jaren met het aangepast materiaal .

De kers op de taart voor ons feest!

Het materiaal van Tadaaz is niet zo goedkoop, maar het zijn wel producten van erg goede kwaliteit die je ontvangt! Stevige kaartjes, mooie afwerking, echt top! Ze zorgden op ons feest voor een echt waaawgevoel. Ook heel correct qua leveringstermijnen.

Nog steeds niets ontvangen!

Nog steeds niets ontvangen en wel al alles betaald!

Liever 1 keer juiste bestelling

Alle producten aanwezig, maar de aantalen klopten niet. Na mailtje gingen ze alles bij maken en nog nastuen. Ik ben nog dteeds aan het wachten. Er zijn nog 2 werkdagen voor feest. Dus hoop ik pakket lastminute nog te ontvangen Niet zo goed voor stress niveau. Want je moet het nog afwzeken ook.

Super goed

Alles was in orde