Super!!!!

Heel snelle service. Ook super goede kwaliteit Hier ga ik nog vaak bestellen.

Perfecte service

Kaartjes voldoen helemaal aan de verwachting, stipte levering.

Voldoet aan de verwachtingen

Mooie ontwerpen, handige editor om zelf aan de slag te gaan, snelle levering, zorgvuldig verpakt, goede kwaliteit van de producten. Heel tevreden.

Mooie producten, gevarieerd assortiment

réaction rapide et très professionelle

Il y a eu une petite erreur dans ma commande . Il m'a suffit de le signaler pour que ce soit régler en quelques jours et bien à temps pour la fête de ma fille. Le message a été très professionnel et la réaction très rapide. Je vous en remercie infiniment. Bien à vous

Mooie kaartjes die om complimentjes vragen

Makkelijk te ontwerpen. Fijn dat je een proefdruk kunt bestellen. Goede kwaliteit en snel geleverd.

Te donker

De foto op de sticker komt wat donkerder uit dan hij was.

Doe zo verder

Prijs / kwaliteit komen overeen. vlotte en correcte service

Prachtige kaartjes!

Ruime keuze uit voorbeelden, mooie afwerking , prachtig resultaat!

Uitstekend!

Snelle en vlotte levering, netjes verpakt, voor herhaling vatbaar, top!!

Super blij mee

Echt verzorgd! Goeie service, vlotte levering en correcte communicatie. En vooral: supermooie producten. Top!

Correct , een echte aanrader !

Al een paar keren uitnodigingen en menukaarten besteld, steeds mooi en correct en bij vragen kan je telefonisch contact opnemen en steeds vriendelijk en behulpzaam, wij zijn zeer tevreden klanten !

Heel mooie kwaliteit

Besteld, rappe levering en alles mooi aangekregen

Mooie stickers laten maken. Het gewenste resultaat.

Proefdruk laat!

Proefdruk opsturen duurt heeeeel lang!!

Top service en heel mooi resultaat!

We bestelden doosjes voor suikerbonen bij tadaaz. Ze zijn echt heel mooi. Bij het vouwen en vullen ervan, merkte ik dat er 2 te kort waren. Na melding kreeg ik heel snel reactie en werden er meteen nog opgestuurd. Vriendelijke, snelle en hele goeie service dus! Tevreden klanten. Binnenkort bestellen we ons geboortekaartje + enveloppen in hetzelfde thema.

Super! Prijs-kwaliteit top. Snelle levering.

Heel blij met de bedankkaartjes. Prachtige uitvoering. Vlotte levering. Jullie hebben er een klant bij.

Mooie

Placemat super gedaan met foto's

Vond de kwaliteit van de fotoafdrukken maar matig

Ik heb 3 keer 5 kaartjes besteld voor de communie van mijn kinderen. Jammergenoeg kon ik hierdoor niet profiteren van een volumekorting. De kwaliteit vond ik toch wel wat teleurstellend. Bovendien was één van de kaartjes ook gekreukt.

Snelle en goede service

Prima eerste ervaring!

Kwaliteitsvolle producten, zeer net drukwerk met snelle levering

Heel tevreden met ons drukwerk en bedankjes die wij bestelden op Tadaaz.be Ook een zeer snelle levertermijn. De producten worden mooi afgewerkt met oog voor detail. Heel tevreden!

Prachtig, gemakkelijk én klantvriendelijk!

Mijn bestelling ontvangen. Echter een klein issue maar dat werd zo opgelost door de klantendienst. Perfect!

Tout était parfait !

Envoi et réception très rapide! Envoi bien emballé, rien n'a été abîmé durant le transport ! Résultat à la hauteur de nos attentes! Impression nickel. Facile à assembler.

Heel mooi snelle levering

Heel mooi drukwerk!

Naast het mooie drukwerk ook heel correcte levering en fijne ervaring met de klantendienst.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge