Top service en mooie producten!

Bij levering bleek dat er 1 product van mindere kwaliteit was, dadelijk een mail gestuurd en binnen de 3 dagen de juiste kwaliteit geleverd bij ons thuis.

Geweldig!

Opnieuw communie bedankjes gemaakt via Tadaaz. Heel gemakkelijk om te ontwerpen en kwaliteitsvol afgeleverd. Ik ben fan!

Goed en veilig ingepakt. Ziet eruit zoals op de site.

Mooi kwaliteit en rap levering

Super bedankt mooi kwaliteit en gelukkig op jullie site ronde stickers gevonden voor de snoeppotjes Te plakken voor mijn dochter haar bedanking plechtig communie, en levering niet lang moen wachten na 2 dagen had ik ze al

Veel geld, slechte kwaliteit

Ik heb 5x Staand aluminium fotopaneel besteld. Dit zag er heel mooi uit & de reacties waren ook lovend. Jammergenoeg was dit van korte duur, want wanneer de eerste ontvanger het steuntje probeerde los te maken om het fotopaneel uit te zetten, is dit afgebroken. Ik had op voorhand al opgezocht hoe je dit moest doen, maar ik heb nergens een uitleg/handleiding hiervoor gevonden.

Altijd heel erg tevreden geweest over de services van Tadaaz, ook voor de geboortekaartjes van ons zoontje is alles super verlopen! :-)

Tamelijk positief

De kaartjes en kleine bedankjes zijn top. Bij de snoeppot en bloemenkrans was ik wat teleurgesteld. De fotosticker van de snoeppot is van gewoon papier, dus niet afwasbaar, wat toch wel es moet gebeuren met een voedingspot. En die vertoonde ook kreuken. De bloemkrans valde kleiner uit dan verwacht, en de foto had ik toch wel van kwalitatief dik fotopapier verwacht en niet op karton.

Absolument parfait !

Choix impressionnant, facilité de créer les modèles personnalisés, impression irréprochable et livraison rapide. Sans oublier les nombreux produits annexes qui complètent la gamme, toujours dans le thème choisi. A conseiller et à réutiliser pour soi même. Merci à toute l'équipe

Goede kwaliteit maar niet goedkoop

We hebben uitnodigingen en bedankt kaartjes besteld voor de communie van onze zoon. Alles ziet er perfect uit maar daar hangt ook een stevig prijskaartje aan vast. Eigenlijk zouden ze de kostprijs van een proefdruk terug mogen geven als korting bij een effectieve bestelling ;) .

photos

Je recommanderai c'est sûr car très beau résultat merci

Mooie kaartjes

Zeer snelle en kwaliteitsvolle levering

ik heb stickers besteld met een eigen logo. Dit was zeer goed geprint en afgewerkt.

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel de uitnodigingen gemaakt Snel geleverd Spijtig genoeg werden de vakken niet mooi/correct gesneden, waardoor het “professionele” er af is. spijtig

Fabuleus

Zéér snel & uitstekende kwaliteit !

Prachtige kaartjes en snelle levering

Bedankt voor de snelle en kwalitatieve service! Er is voldoende keuze aan sjablonen en het is heel gebruiksvriendelijk om zelf je kaartjes samen te stellen. Ook fijn dat jullie rond deze periode een korting geven.

Perfecte service

Makkelijke navigatie op de website, makkelijk om design naar je hand te zetten en een snelle levering.

Perfect!

Mooi geschenk. Goede communicatie. Tip top in orde!

Alles mooi en netjes geleverd

Dikke pluim voor professionele klantendienst

Kort gezegd: een pakje kwam niet aan. Wat een teleurstelling, ik heb dat ook eerlijk en duidelijk gecommuniceerd naar de klantendienst want niemand wil dat graag meemaken. Ondanks mijn negatief geladen boodschappen is Jamie altijd professioneel gebleven. Ze heeft het probleem op logistiek vlak zo snel en zo goed mogelijk aangepakt als maar kon en ik heb een tegemoetkoming gekregen waar ik mij goed bij voel. Een goede klantendienst herken je niet wanneer alles goed gaat, maar aan de manier waarop gereageerd wordt bij problemen. Mijn vertrouwen in Tadaaz is door dit hele voorval sterk gegroeid en in de toekomst zal ik zeker weer de druk van mijn kaartjes aan Tadaaz toevertrouwen. Heel goed gedaan, dankjewel!

Supermooi resultaat

De uitnodigingen waren heel mooi, het resultaat was zelfs mooier dan verwacht. Heel goede en vlotte service. We kregen de uitnodigingen heel vlug. TOP!

Uitstekende service en vlotte levering

Alles is eenvoudig zelf te maken op jullie website met een prachtig resultaat.

Super mooi

De bedankkaartjes waren super mooi deze maken de eerste communie van onze zoon compleet bedankt voor de goede service jullie zijn toppertjes

Zeer tevreden maar duur

Mooie kwaliteit, Maar bij een bestelling van van meer dan 80€ zouden de verzendkosten toch wel gratis mogen zijn

Super toegankelijke website met mooi resultaat

Wij bestelden bij tadaaz alle kaartjes en labels voor communiefeest. Leuk dat je op de website een mooi overzicht hebt van kaartjes en bijhorende attenties. Het resultaat was super en vlotte levering. Het is soms moeilijk inschatten welk type papier je krijgt (mat, glanzend,..) Een aanrader

Vlot en goed

Al bij al goede ervaring, wel veel reclame mails na elke bestelling.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge