Top !

Tout est conforme à mes attentes. Impression de bonne qualité.

Heel tevreden

Heel mooie kwaliteit.

Parfait !

Adaptation facile des faire-parts, envoi propre, soigné et rapide... Rien à redire

Conforme a la commande

Bonne qualité d'impression. Livraison rapide

Goede en snelle service!!

In 1 woord top !

Vlot, correct en goed!

Mijn bestelling heb ik vlot kunnen maken. Na 3 dagen had ik het cadeau al in mijn handen. Top!

Alles verloopt prima!

Tip top in orde

Alles voor onze doopsuikers besteld en alles was top in orde , na een kleurverschil van de geurstokjes werd ik meteen geholpen en had ik de dag erna de juiste kleur stokjes al , super gewoon. Zeer vriendelijk geholpen via de klantservice.

Super, mooie kwaliteit! Echt content!

Je ne m’attendais pas à une telle qualité, ils sont tellement magnifiques et de bonne qualité

Super ervaring

Makkelijk om iets te ontwerpen en op te slaan zodat je verder kan de volgende keer. Heel mooie kwaliteit en super snelle levering.

Zeer positief

Zeer toegankelijke website. De prijzen zijn democratisch en de bestelling wordt snel en verzorgd afgeleverd. Fijn om een proefdruk te kunnen bestellen. Dankjewel.

Zowel bij de dochter, als onlangs bij de zoon hebben we bij Tadaaz besteld voor de geboortekaartjes en doopsuiker. Alles was vlot via de editor naar smaak te bewerken en het resultaat is prachtig. Ik krijg steeds complimenten als mensen het resultaat te zien krijgen. Geboortekaartjes zullen er in de toekomst niet meer komen, maar er komen nog genoeg gelegenheden om gebruik te maken van Tadaaz!

Ontroerend prachtig

Voor mijn grootouders ontwierp ik een uitnodiging voor hun diamanten jubileum. Nadat ik het ontwerp met hen besprak, bestelde ik een proefdruk. Mijn grootmoeder was werkelijk ontroerd! Wat een prachtige uitnodiging voor een fantastisch feest!

Mooie creaties

Ik kreeg hulp bij het ontwerpen. En ben zeer blij met het resultaat.

vlotte levering

Nu reeds voor de 2e maal onze geboortekaartjes en doopsuiker besteld bij Tadaaz. Telkens heel vlotte levering en mooi afgewerkte producten ontvangen.

Geweldig resultaat!

Voor een verpersoonlijking van een houten opbergdoos heb ik Tadaaz gekozen. De eerste maal dat ik op hout een illustratie wenste te drukken, dus was spannend afwachten.... Ben super tevreden met het resultaat EN de snelle service!! Merci Tadaaz!

Perfect,

Zoals het andere keren ook perfect was

Producten waren goed verpakt, geen schade aan. Contact met de verkoper verliep ook heel goed al was het via email.

Website om bij weg te dromen !

Klantvriendelijk website ! Ruime keuze en kwaliteit ! Ik draag Tadaaz in mijn hart ! Oma x Ik zou elke dag een cadeautje kunnen kopen!

Mooie producten, leuk en verzorgd verpakt, alles verliep vlot!

We bestelden een potje snoep met een gepersonaliseerd deksel om onze lieve opvangsbegeleiders te bedanken. Het was super mooi gedaan! Alles was heel verzorgd ingepakt en de verzending + communicatie met Tadaaz verliep heel vlot. We bestelden hier al enkele keren en telkens heel tevreden over de producten!

Vlotte service

Eenvoudig te bestellen, vlotte service en snelle levering

fantastisch

Heel goede service, heel veel hulp zonder te moeten wachten. Heel mooie afwerking en vlugge aflevering van het bestelde product. Als ik kon gaf ik 11/10 .

Gebruiksvriendelijk

Heel gemakkelijk om te personaliseren. Snelle levering.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge