Alles tip top in orde

Vlotte bestelling van geboortekaartjes. Gratis afhalen ter plaatse dezelfde dag nog was mogelijk. Top!

Wij bestelde cadeau voor de 1ste communie van onze zoon voor meter en peter. Voor peter een leuke wijnkist met communiefoto’s Voor meter houten fotohouder met droogbloemen in een vaasje. Zeer mooi afgewerkt en super snelle levering!

Super service

Heel mooi geleverd

Correct en snel! Heel blij mee!

Super tevreden snelle levering

Snelle levering en prachtige artikelen

Helemaal zoals verwacht en heel snel geleverd. Top!

Kleuren kwamen niet overeen

Gemakkelijk het eigen ontwerp te uploaden, zéér vlotte levering, MAAR de kleuren van het ontwerp + de kleuren weergegeven op het scherm/beeld kwamen niet overeen met het geleverde kaartje.

Ruime keuze, mooie kwaliteit van kaarten

Altijd tevreden van mijn bestelling. Toffe, ruime collectie en perfect resultaat.

Super tevreden

Zoals altijd alles top!!

Wat teleurgesteld

Ik had mijn best gedaan om op de pc de foto’s mooi te centreren. Van elke kant was er even veel ruimte tussen rand en foto maar bij het krijgen van de kaarten was geen enkele kaart gelijk gesneden en was de ruimte onderaan verdwenen waardoor de foto’s niet meer centraal stonden

Très contente

Le travail est rapide et la qualité aussi

Goed resultaat en snelle levering

Eerste kennismaking verliep zeer goed. Website is overzichtelijk. Snelle levering en mooi resultaat.

Impeccable

Belle qualité Bien emballé

goede kwaliteit en snel

uitnodigingen waren heel mooi en snel verstuurd. Heel tevreden.

Zeker oke

Goede ervaring, snelle levering. Enkel zaten er bij enkele bestelde glaasjes geen kurk. Hier kan ik helaas niets mee doen..

SUPER!

Zeker een aanrader!!

Produits de qualité et livraison rapide

Pas moche mais pas convaincue

Impression d'étiquettes pour un baptême, pas la meilleure des qualités

• Nous recommanderiez-vous? Non

Zeer uitstekend

Had direct mijn tadaa gevonden

Top kwaliteit!

Heel tevreden van de kwaliteit en service van de geboortekaartjes!

Onze trouwuitnodigingen waar heel mooi gemaakt. Alles werd ook heel snel geleverd.

Top dag erna geleverd gekregen

Top ervaring. Heb het in de avond besteld. Dag erna ontvangen! Zal vaker daar mijn bestellingen doen.

Keuze uit heel veel kaartjes , makkelijk aan te passen . Ook super snel geleverd . Kortom , op en top. Ik maak zeker en vast nog gebruik van jullie kaartjes !

We hebben uitnodigingen, menukaarten én placemats besteld via Tadaaz. Alles kwam perfect toe. We zijn tevreden met de bestelling.

Aanrader

Duidelijke en makkelijk te gebruiken site. Snelle en stevige verzending. Producten zoals op site. Zeer tevreden.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge