Aanrader

Duidelijke en makkelijk te gebruiken site. Snelle en stevige verzending. Producten zoals op site. Zeer tevreden.

vlotte correcte levering

kwaliteit mooi geprint verpakking beschermd de bestelling zeer goed vlotte levering goede opvolging

Onderaan kaartje kwam entefeest en dat kon je niet zien op afdrukvoorbeeld

Dus ik heb nieuwe kaartjes besteld bij de concurrentie

mooie lay-outs en goede kwaliteit

Mooie en originele kaartjes!

TOP

Netjes ,prima kwaliteit, alles correct

Ik bestel hier altijd nooit problemen gehad en ze leveren heel snel das gewoon prachtig

De beste service en TOP kaartjes!!!

Heel goede service… meedenkende en zéér behulpzame mensen! Direct antwoord op je mails. Het resultaat is zelfs mooier dan ik had verwacht!!!

Er wordt voldaan aan de verwachtingen.

De giftbox werd niet meegeleverd met de producten. Na een telefoontje werd het misverstand dezelfde dag nog weggewerkt. Dankjewel!

heel gebruiksvriendelijk

mooie designs, gemakkelijk kiezen en bestellen

Mooie kwaliteit, wachttijd soms wat lang.

Je hebt veel keuze en de mogelijkheid om zelf aanpassingen te doen. Dat maakt het persoonlijk. De wachttijd bij ons was precies wel iets langer. Maar ons geduld werd beloond.

Très contente du résultat

Invitations de mariages très bien réalisées. Le service client est réactif.

Wij zijn tevreden over onze bestelling.

Handige tool en snelle levering. Mooie kaartjes.

Kwalitatief en uitstekend service

Handige tooling om zelf geboortekaarten te maken. De geboortekaarten zijn kwalitatief afgewerkt.

Correcte snelle afhandeling van bestelling. Kwaliteit dik in orde.

Alles was naar wens

Alkes was ok

Goede services

Jammer van het foutje in de datum maar heb het al opgelost

Orginele kaartjes

Ik bestelde kaartjes voor mijn housewarming. Ze voldeden aan de beschrijving + werden op tijd geleverd :-)

Snelle mooie resultaten

Altijd verbaast hoe snel ik een gepersonaliseerde ontwerp ontvang. Mooie kwaliteit, ook altijd mooi wat je ontwerpt hebt. Het ontwerpen op de site zou wat eenvoudiger mogen, vaak opnieuw moeten beginnen.

Rapidité, et très bien

J’ai fait les faire-part et les autocollants pour les cadeaux invités. Rien à redire

Snelle en goede service

Voor de eerste keer een kaartje maken is niet zo gemakkelijk voor een leek. Wel een goede en snelle service

Satisfaisante

Parfait! La seule chose que je pourrais dire s'il faut vraiment améliorer quelque chose : si le colis avait pu arriver juste un peu plus rapidement, c'aurait été génialissime. Mais il était dans les temps quand même!

Gewoonweg super ervaring!

Goede service.

Klantendienst zeer behulpzaam!

Prachtig afgewerkt

Communiekaarten besteld , eerst 3 verschillende proefdrukken aangevraagd en uiteindelijk de definitieve keuze bevestigd . Alles is uiterst vlot verlopen en de kwaliteit is uitstekend ! Aan te bevelen aan vrienden !

Zeer positief

Al veel complimenten ontvangen met het originele geboortekaartje

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge