Mooie kwaliteit, snelle service

Snelle service, zeer vriendelijk. Mijn pakketje was verloren maar ze zochten al snel naaf oplossingen. Goede kwaliteit. Top

Ik kreeg een goede en snelle service.

Altijd op en top!

De uitnodigingen waar echt wel knap! Alles was ook netjes op tijd geleverd ! Wij zijn dan ook tevreden

Super kwaliteit, ruime keuze

Heel mooi uitgebreid keuzegamma. Voor elk wat wils. Zeer degelijke kwaliteit van kaart en print. Snelle en correcte levering

De producten zijn nog mooier in het echt!

Een heel gemakkelijke werkwijze om je producten te personaliseren. Als ze dan eenmaal geleverd zijn, zie je dat het heel mooi verwerkt is. Een heel snelle levering ! Bij de volgende gelegenheid maak ik zeker terug gebruik van jullie webshop!

Heel goede en snelle service!

Mooi afgewerkte producten en bovendien een zeer snelle service

Supermooie geboorteposter

Supermooie geboorteposter. Mooie duurzame kwaliteit. Goed service

Mooi aanbod, mindere kwaliteit, duur

Onze eerste ervaring met Tadaaz was goed. Er is een mooi aanbod van geboortekaartjes en materialen voor doopsuikers. We hebben enkele dingen besteld maar we waren niet zo tevreden over de kwaliteit. De kartonnen doosjes plooien namelijk niet zo goed dicht langs onder. En de labels waren niet recht geknipt. Andere dingen zijn gewoon erg duur. Bijna alles vind je elders goedkoper. De droge eucalyptus kost bijvoorbeeld €12. Bij Floralux koop je er evenveel voor €5.

Zeer snelle en goede verwerking van de uitnodigingen.

Goede vlotte service

Goede service en vriendelijke klantendienst. Snelle levering. Mijn vraag was absoluut met een super vriendelijke dame direct opgelost. Geboortekaartjes zijn van goede kwaliteit en heel mooi zoals op de afbeelding.

Fantastisch!

Al voor de 2de keer mijn geboortekaartjes besteld bij Tadaaz en zoals altijd perfecte kwaliteit, levering op tijd en mooi resultaat van wat we wensen. Ook zeer klantvriendelijk toen ik hen een berichtje stuurde. Ik kreeg zo goed als meteen antwoord. Zeker aan te raden.

Délai court, idée top

J'ai commandé des faires parts de naissance. J'ai commandé 2 échantillons ce que je trouve génial ! Finalement on a modifié quelques détails et on a recommandé en grande quantité. Les délais ont été super court ce qui nous a agréablement surpris ! qualité TOP Dommage pour faire part de mariage pas de thèmes type disney, harry potter... thèmes décalés. Aussi non on aurait fait également les faires parts de mariage chez vous. Fort classique.

Aanrader!

We hebben onze geboortekaartjes ontworpen bij Tadaaz en zijn enorm tevreden! Snelle levering en ze zijn zoals we ze ontworpen hebben op de laptop.

Alles tiptop in orde!

Het maken, bestellen, leveren van de producten verliep enorm vlot. De bestelling werd piekfijn geleverd en netjes verpakt. Top!

zeer goed kwaliteit en service

ik bestelde 2 jaar geleden doopsuikerverpakking en die waren echt heel mooi, het materiaal bestaat uit goede kwaliteit. deze keer afscheidscadeautjes gekocht voor de kleine die naar school gaat. na 2 dagen alles al in huis. zeer goede service

Snelle levering.

Impeccable

Totalement ce que j attendais, je recommande à 100%

Klantenservice 10 op 10!

Zeer snelle levering Zeer verzorgd.

Kwaliteit en betrouwbaar!

Het is niet de eerste keer dat ik Tadaaz gebruik om mijn feestelijk drukwerk te maken en het zal ook niet de laatste keer zijn. Zeer gebruiksvriendelijke website met tal van mogelijkheden. Mooie ontwerpen kan je eenvoudig aanpassen qua tekst, kleur en lay-out. Kwalitatief hoogstaande producten. Vlotte communicatie en vooral heel snelle levering van de producten. Ik ben fan!

TOP

Zeer positief

Alles is zeer duidelijk en mooi, maar om op gsm is het soms moeilijk om de naam te kunnen veranderen

Je krijgt wat je wilt

Je krijgt wat je wilt, niet lang wachten tot het geleverd wordt. Heel blij mee.

stikers communie

Ze zijn heel mooi is een aa´rader

Uitstekend!

Dit was de 2de keer dat ik geboortekaartjes heb laten maken bij Tadaaz. Ik heb mijn geboortekaartjes zelf makkelijk kunnen ontwerpen. Ze waren ook snel bezorgd na de geboorte. Heel goede kwaliteit!

Zeer tevreden, top service!

Hele goede kwaliteit. Net zoals ik het in gedachten had!

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge