Topservice

Ik had een cadeau besteld dat net op tijd zou aankomen voor de verjaardag van mijn dochtertje haar meter. Ik had voor verzending via Mondial Relay gekozen (eerst ervaring hiermee). Pakketje was dan kwijt geraakt door Mondial Relay en zij konden mij niet helpen. Ik heb contact opgenomen met Tadaaz en ze hebben met spoed een nieuw cadeautje gemaakt en direct laten leveren via Bpost. Super vriendelijke dame aan de lijn die me direct gerust stelde en verder hielp. Erg aangename ervaring met Tadaaz. Zou het zeker aanraden!

Super tevreden

Super mooi afgewerkt volledig volgens verwachting Nu nog de kaartjes en enkele stickers bestellen

Alles was supermooi en goed inorde !

Top service!

Goede kwaliteit kaartjes, en een uitstekende klantenservice

Perfecte service!

Klantvriendelijk, snelle reactie en levering, kwaliteitsvolle producten. TOP!

la marchandise correspondait à mes attente

commandé, payé, reçu dans les délais

Mijn pakket was beschadigd toegekomen, na vintact met tadaaz heb ik zonder kosten nieuw pakket gekregen.

Goede service en de kwaliteit van mijn kaartjes is ook top. Bedankt aan alle medewerkers!

Correcte service

Het is niet de eerste keer dat we via jullie iets bestellen. Nog nooit een slechte ervaring gehad. Steeds een correcte prijs - kwaliteit verhouding. Resultaat is steeds ook zoals voorgesteld.

Mooie uitnodigingen

We bestelden onze Trouw uitnodigingen op Tadaaz. Heel vlot om het design aan te passen, heel gebruiksvriendelijke site en zeer tevreden met het eindresultaat. Echter, vab de 60 kaarten die we bestelden zijn er een tiental beschadigd. Sommige een beetje maar de meerderheid is te erg beschadigd en durf ik niet opsturen naar de gasten. Heel jammer als je weet dat onze uitnodigingen wel 4 euro per stuk kostten. Misschien is een kwaliteitscontrole na afdruk een idee.

Super kwaliteit, snelle levering

Eenvoudige website voor het design van je kaartje, goede weergave opt scherm welke perfect overeenkomt met het gedrukte eindresultaat. Wij komen zeker nog een keer terug!

Zeer zeer mooi

Vlug en correct uitgevoerd

Kwalitatief

Heel snelle levering, vlotte service en kwalitatief! Super tevreden!

Mooie producten en snelle levering!

Hele goede service. Vragen kun je makkelijk online stellen en je krijgt snel een duidelijk antwoord. De producten worden snel en netjes geleverd. Alles is van mooie en goede kwaliteit voor een heel goede prijs.

Correcte en snelle levering

Prima ervaring!

Faire part pour naissance

Faire part arrivé rapidement. Sur 150 faire part 6 un peu trop rogné et on était vite réimprimé. SUPERBE expérience.

Helemaal in orde

Duidelijke omschrijving, schitterende uitleg hoe, wat, waar aanpassen

Goede kwaliteit en verzending

Tadaaz heeft een mooie kwaliteit aan producten een snelle levering. Na onze trouwkaarten hier te bestellen gaan we binnekort zeker en vast ons geboortekaartje bestellen! Ik raad tadaaz enorm aan!

Vlotte service, goede kwaliteit, mooie designs

Zeer tevreden met de keuze van kaarten, gemakkelijk te ontwerpen, vlot op kunnen halen. Aan te raden!

De site voor aankondigingen en feestjes!

Ik bestelde 2 koffertjes om een 'peter' te vragen. Handige tool om ze te personaliseren. Super snelle levering. De kwaliteit vd koffertjes is zoals ik gehoopt maar ook verwacht had want je betaalt er toch wel wat centen hiervoor. Maar voor kwaliteit wil ik gerust betalen. Ik bestelde ook 2 linnen zakken voor de tantes. Ook hier is de kwaliteit top. Zacht materiaal. Mooi afgewerkt. Ideale grote van zak. Ook weer een handige tool om ze te personaliseren. Kortom, ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Mooi kaartje, correct en snelle levering. Top.

Een leuke website. Die makkelijk in gebruik is en alles gebeurt correct en snel. Heel tevreden over. Fijn om zo een mooi afgewerkt kaartje op relatief korte tijd thuis te krijgen.

Super tevreden!

Dochter heeft uitnodigingen van haar plechtige communie ontworpen, zeer geslaagd! Blij met het resultaat! We bestellen zeker de bedankjes hier ook!

Prachtige kaarten en zeer snel

Heel blij met onze mooie trouwkaarten

Schitterend resultaat.

Één minpuntje. Ik vind de site niet zo goed werken. Vanop mijn Apple tablet quasi onmogelijk. Ook via de laptop moeilijk. Bv. bij vergroten schuift het voorbeeld onder de rand, de tekst is moeilijk aan te passen… Langs de andere kant werkt het ‘invoegen’ zeer goed en de foto’s worden goed ingeschat qua genoeg pixels. Maar…het resultaat is ok. Roland Aelvoet

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge