Commande incomplète mais SAV impeccable

Nous avons reçu notre commande dans les temps impartis. Toutefois cette commande était incomplète. J ai directement contacté le service après vente. Dans l heure, la partie manquante de ma commande a été directement envoyée par la poste et je l ai reçu le surlendemain. Merci beaucoup pour cette efficacité et l amabilité que vous avez fait part.

Rapide au top précis

Spelled levering ,zorgvuldig verpakt en goede kwaliteit.

Goede producten, mooie afwerking, snelle levering

Kwaliteit

Snelle verzending, gebruiksvriendelijke site, alles zeer mooi en met zorg ingepakt. Heel tevreden!

Qualité, rigueur, respect des délais

C'était une première expérience mais ce ne sera pas la dernière

Tevreden klant

Rien à redire

Nous avons commandé des faire-part pour notre mariage qui sont arrivés rapidement et soigneusement emballés. Nous sommes très contents du résultat.

Goede kwaliteit!

Heel snelle service, goede kwaliteit. Wel aan de dure kant.

Veel keuze van kaarten. Zeer snelle levering Alles correct verlopen

Op tijd. Degelijk.

Snelle service & goede kwaliteit

Snelle service & goede kwaliteit

Kwaliteitsvol en werkelijk product zoals op site afgebeeld

Was werkelijk zoals getoond word op de site. Mooi afgewerkt product.

Heel tof product ontvangen!

Kwaliteit was tom en snelle ontvangst van product. Ga nog met tadaaz werken!

Qualité des faire-part pour notre mariage, très bien !

Lorsque le faire-part est terminé, il n’était plus possible de faire vérifier l’orthographe de celui-ci. Dommage, que la livraison n’est pas offerte à partir d’un certain montant d’achat …

Verloren geld

Ik wou graag naamstickers en het was karton met een sticker op de achterkant . Heel teleurgesteld

Rien de négatf à dire, tout est top.

Vlotte levering

Na 1 dag was mijn bestelling klaar en kon ik die afhalen

Snel en correct

Alles was mooi verpakt, goed afgewerkt en snel geleverd.

Vraiment top!

Vraiment top!

Top service!

Wij hadden dringend nog een bedankje nodig om uit te delen voor de verjaardag van onze dochter. Want aan onze timemanagement is er nog wat werk. Wij hadden besteld, en de dag erna kregen wij alles mooi en zorgvuldig verpakt in onze brievenbus. Dus Tadaaaz ervaren wij als snel, zorgvuldig, betaalbaar en van zeer goeie kwaliteit. Wij kregen dan ook heel veel positieve reacties. Vriendelijke groet, Elynn

Vlotte levering, prachtige uitnodigingen.

Wij zijn heel tevreden met de uitnodigingen voor het Lentefeest van onze dochter. Mooie kleuren, goede kwaliteit, tof ontwerp. De ontwerptool is superhandig en ook het feit dat er bijbehorende enveloppen e.d. worden voorgesteld is heel fijn.

Geweldige service en kwaliteit

Wij hebben doopkaartjes en kleine labels besteld: Tadaaz heeft ons opgebeld omdat ze zagen dat er wat tekst voorbij de rode lijn was om mij te waarschuwen dat anders niet alles leesbaar zou zijn. Zij hadden ook ineens een voorbeeld gemaakt om het probleem op te lossen. Geweldig dus!

Super mooie stickertjes!

Reeds de enveloppe en stickertjes besteld voor onze kleine spruit die er binnenkort aankomt. Zeer tevreden van de producten. Deze levering duurde wel ietsje langer dan geadverteerd stond.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge