Gewoon mooi en verzorgd!

Verschillende soorten drukwerk besteld. Ben er steeds héél tevreden over. Telefonisch ook vriendelijk en behulpzaam. Een echte aanrader.

Parfait

Très satisfaite de ma commande arrivée rapidement

Prachtig en snel

Na het maken van onze ontwerpen zijn wij ze ter plaatse ze gaan halen en dit was op een paar dagen geklonken.

Altijd Top!

Veel keuze in originele ontwerpjes, snelle levering en altijd prima kwaliteit.

Kwaliteit en service van het hoogste niveau

Ik kan Tadaaz enkel aanraden! Hun persoonlijke service en snelle reactie bij afdrukken van ons eigen ontworpen geboortekaartje is verbluffend!

Snel en prachtig afgewerkt.

Eenvoudig zelf op te stellen huwelijksaankondiging, volledig naar eigen wens. Betalen en doorsturen, klaar. Zo makkelijk. Snel een email ontvangen van bevestiging, en eveneens een email wanneer alles klaar was. We waren verrast van de kwaliteit en de afwerking, dit alles zeer netjes verpakt. Een echte aanrader!

Snel geleverd, en precies zoals ik het in gedachten had

Heel mooie kaartjes met onze trouwfoto’s en de uitnodigingen waren ook heel mooi

Super service!

Heel snel, correcte kleuren en prima kwaliteit!

Niets aangekregen

Pakketje nog steeds niet aangekregen

Superservice

Wij ontvingen 1 van de 2 pakketten niet. Na dit gemeld te hebben, werd het tweede pakket meteen opnieuw gemaakt en opgestuurd. Enkele dagen later ontvingen we dit. Superservice!

De kaartjes zijn prachtig, jammer genoeg worden ze niet gecontroleerd op fouten

De kaartjes zijn geweldig, alsook de termijn van levering. Jammer genoeg zat er bij 1 van de kaartjes een fout in, ik had wss 2 keer de foto erin gesleept en vergeten wissen. Deze is blijven staan in het klein. Ik heb dit niet opgemerkt, en jullie ook niet. Ik zou ervan uit gaan dat deze nog wel de s gecontroleerd worden alvorens drukken. Maar goed. Mss ligt mijn verwachting te hoog. Buiten dat, heel blij mee. Groetjes

Leuke webshop

Fijne webshop, mijn doopsuiker thema is helemaal compleet nu

Alles was perfect zoals we het wouden

Zowel het maken van de ontwerpen en het bestellen gingen super vlot! De levertijd was perfect zoals aangegeven en alles kwam steeds op tijd!

Beau et belle qualité

La quantité de faire part est vraiment large! C'est juste top. Chacun y trouve son bonheur. Belle qualité d'impression. Grâce à ka sauvegarde de projet, il suffit le joue J de modifier les informations et 3jours après, tout est à la maison. Petit point négatif: le prix sui est assez conséquent pour "juste" des faire-part. C'est génial

Subliem!

Ik bestelde onlangs een kado om mijn beste vriendin te vragen als getuige. Wat was ze hier blij mij!

Heel goed product

Wii bestelde labels met naam op. Heel goed product. Mooie afwerking en snelle levering.

Contente

Juste déçu par la couleur trop pâle

Lieve herinnering in n doosje

Wat was schoonmama blij met het grenen doosje. Daar bewaart ze opa's laatst geschoren baardhaartjes in, voor altijd zijn lieve stoppeltjes bij haar.

Heel tevreden over de kwaliteit van het product.

Makkelijk ontwerpen van de kaarten. Heel tevreden over de kwaliteit van het product.

Site parfait pour toutes les naissances

Super contente. Qualité prix très satisfaite. Reçu ma commande en 2 jours.

Ik heb nog steeds niets gekregen. Een week geleden !!!

Slecht want ze beloven welke kevering en ik heb ja een week nog altijd niets gekregen

Blij met het kaartje!

Heel leuk dat je een proef kan bestellen. Leuk dat er veel mogelijkheden zijn voor een volledig eigen ontwerp. Soms is het een beetje zoeken, maar we hebben helemaal gemaakt wat we voor ogen hadden en zijn er heel blij mee. Goeie kwaliteit, snelle service. Heb Tadaaz al met veel plezier aangeraden. Enige puntje... vergeten de korting voor de eerste bestelling te vragen. Dat zijn mooie aanbiedingen, maar in het enthousiasme van de geboorte en de bestelling, vergeet een mens dat al eens. Dat is dan ook het enige puntje waarvan ik denk...misschien kan daar een soort 'reminder' voor geplaatst worden als je een bestelling doet? Of automatisch verrekend worden indien dit kan informatica-gewijs, geen idee.

Opnieuw zeer tevreden

We bestelden een jaar geleden kaartje voor onze trouw en waren zeer tevreden. Daarom kozen we opnieuw voor Tadaaz voor de geboortekaartjes van onze dochter. We bestelden een gratis proefdruk voor het gekozen kaartje en dit gaf ons een perfecte inschatting. Zeer blij met het resultaat!

Originele doopsuiker super gemakkelijk in elkaar te stelen. En zeer snel geleverd!

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge