Superbe

Faire part identique à l aperçu avant commande. Très bonne qualité. Juste une petite remarque, nous avions commandé 55 faire part et un n'a pas bien été imprimé.

Fantastisch mooie producten ! Verzorgd en zeer zorgvuldig ingepakt !

Top !!!

Snelle service, helemaal top

Gemakkelijk een kaartje ontwerpen, voorbeeld besteld voor een goedkopere prijs en snel in huis. Zodat na de geboorte de kaartjes snel aangepast en besteld konden worden. Heel tevreden van de snelle en volledige service.

Mooi materiaal en uitstekende dienstverlening

De kwaliteit van de kaartjes is zeer goed. Mooi, uitgebreid aanbod! Zoon is er toch in geslaagd om iets te willen wat niet standaard beschikbaar is, dat was na een klein berichtje naar Tadaaz snel opgelost, hier ben ik zeer dankbaar voor!

Alles is perfect en vlot verlopen..

Alles is perfect en vlot verlopen..

Heel mooi!!!tevreden

Mooi!!! Tevreden!!!

Rapide et qualitatif

Nous avons reçu nos faire-part de naissance deux jours ouvrables après la commande. Ils étaient exactement comme nous les avions conçus. Et nous avons même reçu un cadeau : deux tétras en coton.

Heel tevreden

Het is super gemakkelijk om zelf je kaart aan te passen naar je eigen wensen. Het was ook snel geleverd, dus ben tevreden!

Kwaliteitsvolle druk en correcte oplossing voor laattijdige levering.

Snelle en correcte afhandeling ter compensatie van een probleempje bij levering. Mooi drukwerk.

Zeer tevreden en snelle levering.

Fantastisch!!!

Ik had kaartjes ontvangen waar er een boord geen duidelijke druk opstond. Gebeld, zeer vriendelijk. Moest foto sturen. Hebben mij teruggemaild. Was een Vrijdag en de Dinsdag had ik al de nieuwe kaartjes. Service zonder discussie of op de lange baan., Mvg Isabelle

Tadaaz is mijn vaste plek om alles te bestellen van uitnodigingen, bedankjes, kaartjes en versieringen. Al meermaals beroep gedaan op jullie (van verjaardagen, tot communiefeesten) en altijd zeer tevreden! Snelle levering, en de afwerking is schitterend.

Magnifique rendu et très rapide! Avoir la possibilité d’un échantillon gratuit est très utile et nous a permis de faire les retouches avant l’impression définitive. Rien à redire à part à recommander ;)

Op éénvoudige manier een prachtige uitnodiging gemaakt!

Ik maakte een uitnodiging voor het 50 jarig jubileum van mijn ouders. Met een prachtig sjabloon kon ik snel aan de slag gaan: foto's uploaden, lettertype en kleur aanpassen, extra tekstkaders,...noem maar op. De proefafdruk ontvangen voor 2,5 euro en geen verzendingskosten is echt top! Na de bestelling wordt alles netjes verpakt vrij snel thuis afgeleverd met een kortingscode voor de volgende bestelling. De menukaart is alvast ook in de maak. Kortom: handige tool, correcte service en opvolging. Zeer tevreden.

Wij hebben kaartjes en bedank kaartjes bij jullie bestelt en we zijn er zo tevreden van hele goede kwaliteit snelle levering Zijn super mooi

Zeer tevreden!

Zeer tevreden over de originele doopsuiker. Helemaal zoals verwacht!

Très bien

Aussi beau que ce qu'on a préparé sur le site. Très rapide également. Merci bcp !

Prachtig kaartje en super service

De communicatie was duidelijk, mooi aanbod van kaartjes, en heel snelle levering zoals beloofd was

De kaartjes zijn fantastisch

Heel veel variatie, snelle bestelling en heel snelle levering. Heel tevreden over de kaartjes en kwaliteit.

Prachtige kaartjes en heel snelle levering

Heel tevreden van mijn dochter haar communiekaartjes. Ik bestel zeker ook haar bedankjes bij Tadaaz. Eenvoudig te maken, mooi afgewerkt en snel geleverd.

Très contente du résultat.

Très bonne expérience. Je recommande.

Faire part mariage

J'ai fait mes faire parts pour mon mariage sur tadaaz, et je ne le regrette pas du tout! Commande reçue en 2 ou 3 jours, impression au top, choix sur le site et j'ai fait en personnaliser et c'est une tuerie je suis trop contente. Je recommande +++

Alles perfect in orde

Top service! En goede kwaliteit

Prachtig !!!

Supervlot verlopen!!!

Veel keuze, gemakkelijk met proefdruk, zeer snelle levering.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge