Goed geholpen

Door een technisch probleem was onze proefdruk niet zoals het hoorde. We contacteerden de klantendienst en werden er goed geholpen. Er werd gratis een nieuwe proefdruk verzonden. De klantendienst is ook makkelijk bereikbaar bij vragen ivm het ontwerp van het kaartje.

Goede medewerking en snelle levering

Super tevreden over snelle service en prachtig resultaat

Altijd prima product Mooi afgewerkt Goede kwaliteit Snelle service

Alles. Vlot en snel! En goede kwaliteit!

Alles. Vlot en snel! En goede kwaliteit!

Heel tevreden over

Prima alles zoals verwacht

Snel en mooi afgewerkt en bezorgd

Ruime keuze, eenvoudig aan te passen sjablonen. Interessante optie om proefdruk te bestellen. Snelle verwerking. Alles in orde, mooi product!

Prachtige geboortekaartjes

Tadaaz maakte onze prachtige geboortekaartjes van mijn zoontje Lennes !Het was echt een top service en zeker voor herhaling vatbaar !

J'ai commandé mes faire-parts de mariage et j'en suis super contente , tout est parfait !

Deux commandes plus que parfaites !

Il y a 2 ans j’ai commandé sur votre site les faire-part de naissance de ma fille et il y a 1 semaine j’ai reçu mes faire part de mariage et les deux fois, c’était PARFAIT !! Je recommande vraiment ce site ! Un tout grand merci à vous !

Propre et rapide

Commande passée en matinée et reçue du lendemain ! Super !

Top service!

De kaarten zijn van mooie kwaliteit en de service na verkoop is geweldig. Er was toch nog een typefoutje in onze trouwuitnodigingen geslopen en Tadaaz heeft hiervoor heel vlot een mooie oplossing voorzien. Top! Ik zal hier zeker nog bestellen!

Fantastisch!

Ik had een cadeau besteld voor een bedrijf waar ik mijn dank aan wou uiten. Er was iets mis gelopen met de levering en die werd terug gestuurd naar Brugge. Ik ben door Jamie van de klantendienst heel goed geholpen! Mijn pakketje werd een paar dagen later afgeleverd en ik kreeg hele leuke complimenten hieromtrent! Bedankt Jamie en bedankt Tadaaz!

Contente du résultat de mes faites parts. Un grand merci également pour le petit cadeau

Très professionnel

Les faire parts répondait exactement à ce que nous voulions

Faire-parts naissance

Nous avions préparé nos faire-part à l'avance (creation enregistrée très pratique) et juste laissé le poids, la taille et la date à remplir. Cela nous a permis de gagner du temps après la naissance pour commander. Nos faire-part sont arrivés très vite et répondent à nos attentes. Belle qualité.

zeer mooie menukaart en snelle bediening

zeer tevreden over het aanbod kaarten.

Très bon suivi

Réponse rapide à mes questions, suivi rapide.

Snelle levering, goed verpakt. Heel tevreden!

Geweldig!!!

Heel tevreden zeker voor herhaling nogmaals bedankt Tadaaz.

Vlot

Alles is mooi en vlot toegekomen. Netjes verpakt.

Super!!

Bestelling, levering,.. alles dik in orde. Een aanrader om met deze firma te werken

Mooie producten

Leuke producten Stickers kleefden niet heel goed Niet echt heel goedkoop en jammer dat je zelfs voor grote bedragen (maar kleine verpakking) verzendkosten moet betalen

Heel positief

De kaartjes zijn altijd mooi, fijne afwerking en stevig! Ik heb reeds meerdere keren bij jullie besteld en ben altijd tevreden. Dit jaar zat er 1 envelop te weinig in mijn pakketje, maar ik ben er zeker van dat dit gewoon een vergissing was. Dus dat is zeker geen drama.

Perfect. Met zeer veel liefde en zorgvuldigheid afgewerkt .

Niets anders dan lof . Snel en met heel veel zorg geleverd . Het product is precies zoals het voorgesteld word . Kortom perfect .

Achat invitations

Très contente des invitations et très beaux. Livraison rapide.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge