Perfect. Met zeer veel liefde en zorgvuldigheid afgewerkt .

Niets anders dan lof . Snel en met heel veel zorg geleverd . Het product is precies zoals het voorgesteld word . Kortom perfect .

Achat invitations

Très contente des invitations et très beaux. Livraison rapide.

Service rapide et efficace.

Le service est rapide et efficace. Programme facile à employer et permettant d'obtenir un résultat extrêmement satisfaisant. Points d'attention a améliorer: - Le premier faire part présentait des traces de frottement qui non pas si être rattraper. - Quelques petites tâches étaient présentes sur une dizaines d'autres faire part (transfert/temps de séchage) mais on facilement été effacé avec un essuis-tout. - Un enveloppe était taché en rose (dans le milieu du paquet d'enveloppe).

mooi resultaat en snelle service

Op Tadaaz kan je mooie ontwerpen vinden en het laat je toe de kaarten e.d. op een gemakkelijke manier te verwerken. Wij zijn fan.

Parfait ....

Plus que magnifique, nous vous remercions pour votre service et produits superbes.

Vlugge service en gewoonweg prachtig gemaakt.

Heel handige tool om je producten te ontwerpen. 2 werkdagen wachten op het resultaat. Je kan het daarna zelf ophalen tijdens kantooruren aan hun onthaal of kiezen voor ophalen in een zelfpickservice. Zelf vind ik persoonlijk beter om achter onthaal op te halen omdat er dan niemand aan kan die daar niet aan moet. Tadaaz ligt namelijk in woonwijk die niet al te druk is en ikzelf vertrouw dan minder mijn producten in een sas die 24/24 open is. Verder vind ik het fantastisch om producten te maken bij tadaaz want het resultaat zien is gewoonweg prachtig!

Vlot en mooie keuze

gemakkelijk om eigen ontwerp te maken. Vlotte levering

Snelle service, goede kwaliteit!

Super tevreden met de kaartjes, mooie kwaliteit!

Voor herhaling vatbaar

Hele leuke ontwerpen, snelle levering, top kwaliteit en vlotte service

Parfait

Facile d'utilisation, envoi rapide, résultat conforme à la création. Bon rapport qualité/prix Merci

Mooie fles

Foto mocht iets feller van kleur, maar verder zeer tevreden. Tip zet op jullie website hoe lang de fles koud of warm houdt :)

Belle réalisation

Très belle qualité. Beau résultat conforme à ce que j’ai demandé. Seul bémol : le prix à l’unité qui change au fur et à mesure de la réalisation, puis ajout pour les enveloppes. AU final, le prix n’est pas du tout le même qu’annoncé au départ

Très bien

Ce site est très bien et nous sommes contents de nos cartes. Cependant, il y a eu une petite erreure dans l'impression car le verso n'avait pas été imprimé. Le service après vente a réagit et fait immédiatement le nécessaire pour que nous puissions avoir nos cartes recto verso. Et 2ème chose que je trouve dommage, nous avons dû assembler nous même nos cartes alors que l'échantillon avait été assemblée directement d'où notre surprise de devoir assemblée tout nous même. Mais nous sommes malgré tout content de ce site.

Heel mooie kaartjes waarmee je zelf aan de slag kan .. snelle levering

Qualité exceptionnelle

Service impeccable ! A recommander les yeux fermés !

Parfait de A à Z

Qualité au top, délais imbattables, prix défiant toute concurrence et même un petit cadeau pour notre bébé a l’intérieur du colis contenant nos faire-parts. Je recommanderai Tadaaz a tout le monde sans hésiter!

LEUKE ERVARING

CORRECTHEID, FLEXIBILITEIT, VRIENDELIJKHEID EN BEHULPZAAMDHEID DRAAGT TADAAZ HOOG IN HUN VAANDEL!! Heel vriendelijk personeel en snelle service!!

Snelle service, duidelijke site om kaartjes zelf te maken, prijs/kwaliteit zeer goed

Vlotte service en uitstekende kwaliteit

Kaartjes online opgemaakt, ging heel vlot. Levering zoals beloofd. Niks op aan te merken.

Qualité et rapidité

Satisfait

Tadaaz is echt een aanrader. Ruime keuze, de werking van de website en editor wijzen zichzelf uit, vlotte service en supersnelle levering. Wij zijn alvast tevreden van het resultaat! Hier bestellen wij nog!

Geweldig !

Op de website vonden wij meer dan onze goesting. Alles duidelijk en daarbij een vlotte service, snelle levering en dit alles goed verpakt. Wij gaan hier in de toekomst nog bestellingen plaatsen. Bedankt !

Vlotte seevice!

Heel vlotte en correcte service, snelle levering en prima kwaliteit van de stickers!

excellent

nog beter dan verwacht