Super vlotte service

Op zondagavond een bestelling geplaatst voor geboortekaartjes. Op dinsdag konden we deze al afhalen in het postpunt. Nooit verwacht dat dit zo snel zou kunnen. De geboortekaartjes zijn super mooi. We kunnen het aan iedereen aanraden

Superkwaliteit en superservice

Reeds meerdere keren besteld bij tadaaz. Nog nooit ontgoocheld geweest. Mooie kwaliteitskaartjes voor een correcte prijs.

Het was even zoeken tot we geselecteerd hadden wat we wilden voor ons doopsuiker maar we zijn eruit geraakt. Veel keuze, bijpassende items worden voorgesteld. Pakje kwam samen met de proefdruk toe en nog snel ook. Extra leuk: persoonlijke touch, er zat een handgeschreven kaartje bij.

Prachtige kaarten

Niet goedkoop maar wel uitstekende kwaliteit.

Geweldig resultaat

Voor mijn zoon zijn lentefeest geweldige kaartjes ontvangen. Mooie verwerking en kwaliteit.

Heel mooie kaartjes, kwaliteit is ook echt goed

Très bon service

J avais commandé 15 faire part de naissance, ils étaient d une très bonne qualité, arrives très rapidement. Rien à redire et prix très correcte

Helemaal zoals ik gehoopt had. Een aanrader!

De kaartjes zijn prachtig gemaakt , en heel snel geleverd , Top kwaliteit

super tevreden

Vlot en correct

Mooi zoals op de website

GEWELDIG

Zeer maar dan ook zeer mooie producten! Alles van hoge kwaliteit, zeer tevreden!!

Correspond parfaitement à mes attentes

Conquise

• Nous recommanderiez-vous? Non

Mooie geboortekaartjes

Super mooie geboortekaartjes alleen jammer dat er 3 bijzaten die niet mooi gedrukt waren

De beaux faire-parts personnalisés !

Pas mal de façon de personnaliser ses faire-parts. Impression et papier de qualité. Délais courts pour la commande. Par contre, délai plus long qu'annoncé pour la commande de l'échantillon.

Super !

Mooi resultaat

Ik was zeer tevreden over het resultaat van mijn kaart. Mooi drukwerk.

De uitnodigingen waren zeer mooi en iets anders dan alle andere concurrenten

Alles gaat altijd heel vlot en is altijd in orde. Heel tevreden.

Topkwaliteit

Hele mooie afwerking en kwalitatief papier, snelle levering.

Dankjewel voor de hulp om zo mijn stickertjes voor de suikerbonen tot een prachtig resultaat te komen.

Snel verzonden, mooie kaart

Leuk kaartje, helemaal ons ding. Makkelijk te configureren en snel verzonden !

Zeer snelle levering, dag na bestelling was het er al

Goed maar het kan beter

Mijn ervaring is dat de ontwerpen die je zelf maakt er online goed uitzie, maar als men het thuis krijgt er toch anders uitziet dan verwacht.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge